Vali ile şehir turu attılar

Buick marka nostalji aracına binen Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, klasik otomobil tutkunları ile şehir turu attı.

13 Temmuz 2019 Cumartesi 20:57
Vali ile şehir turu attılar

Klasik otomobil tutkunları Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen 36. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali’nde buluştu.


Corum’da ilk küz düzenlenen Klasik Otomobiller Rallisi, Hürriyet meydanındaki açılış seromosinisi ile başladı. Rallinin startını Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın verdi. Ankara Otomobil Sporları Kulüp Başkanı hemşehrimiz Mesut Sami Bıyık’ın organizasyonunu üstlendiği Klasik Otomobil Rallisi, Ankara Klasik Otomobil Kulübü sporcularının katılımıyla gerçekleştirildi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte vatandaşlar klasik otomobilleri uzun uzun incelerken bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.


Başkan Aşgın şehir turuna 1984 model Buick marka makam otosuyla katıldı 
Açılış seromisinin ardından şehir turu düzenlendi. Şehir turuna Belediye Başkanı, Çorum Belediyesine ait olan ancak geçtiğimiz ancak geçtiğimiz yıllarda araç parkına çekilen Buick marka makam otomobiliyle katıldı.


1982 marka otomobile binen Vali Çiftçi ve Başkan Aşgın halkı selamladı.


İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hayret 2019-07-13 23:34:58

Başkan’ın sevgili Arkadaşı, büyük mütefekkir, düşünce ve aksiyon adamı, her devrin geçerli partilisi hocamız, görünmüyor? Hayırdır, nerdeki acaba?

Avatar
Mahalleli 2019-07-14 00:19:26

Kardeşim böyle rezillik olmaz. Bu saatte ne bu ses. Ayrıca 2 gündür festivalin kapanışında 15 dk boyunca havai fişekler atılıyor. Bu her gece sürecek mi? Ve bu yapılan israf değil midir? Kimin parası havaya atılıyor.

Avatar
Başganım 2019-07-14 22:31:14

Başganım, makam arabasına binmem demiştiniz. Bu sayılmaz ama.

Avatar
Vatandaş 2019-07-13 23:41:10

Fuar alanında festival adı altında motosikletli gruplar egzoz sesleri ile çevreye ciddi manada rahatsızlık veriyorlar. Fuarın en geç gece 11 den sonra sesleri kısılmalıdır.