Vali Kara’dan mesaj

Vali Ahmet Kara, “Cumhuriyet, işgalin, yokluğun, yıkılmışlığın ardından yok olmak üzereyken aziz milletimizin...

27 Ekim 2014 Pazartesi 16:16
 Vali Kara’dan mesaj


Vali Ahmet Kara, “Cumhuriyet, işgalin, yokluğun, yıkılmışlığın ardından yok olmak üzereyken aziz milletimizin köklerinden aldığı güç ve inançla yeniden filizlenmesinin, serpilip ulu bir çınar olmasının başlangıcı olmuştur.” dedi.


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Vali Kara, mesajında şunları söyledi; “Cumhuriyet, milletimizin tarihindeki en önemli gurur tablolarından biridir. Büyük Önder Atatürk'ün "en büyük eserim" dediği Cumhuriyet'i korumak ve ilelebet yaşatmak bizlerin yegâne görevi olmalıdır. Geleceğin büyükleri ve yöneticileri olacak gençlerimiz Cumhuriyetin anlamını ve önemini kavrayacak, ülkemizin 91 yıllık başarılarını katlayarak artıracak ve sonsuza kadar var olmasının güvencesi olacaktır.


Bu duygu ve düşüncelerle, başta vatanımızın kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere,  Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün istiklâl kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, Çorumlu hemşerilerimizin ve bütün vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı canı gönülden kutluyorum.” 




Son Güncelleme: 27.10.2014 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.