Vali: Sonuçlar iyi, ancak yeterli değil

Çorum’da asayiş toplantısı Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında gerçekleştirilirken, sonuçların iyi, ancak yeterli olmadığı ifade edildi.

14 Kasım 2023 Salı 14:20
Vali: Sonuçlar iyi, ancak yeterli değil

Çorum’da asayiş toplantısı Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında gerçekleştirildi.

Yapılan açıklamaya göre; şehrin asayiş ve güvenliği ile ilgili son 3 aylık dönemde yapılan çalışmaların ve bundan sonra yapılması planlanan faaliyetlerin detaylı bir şekilde değerlendirildiği asayiş toplantısına, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Vali Yardımcısı Tamer Orhan, İl Jandarma Komutanı Naim Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Recep Gür ve ilgili esnaf oda başkanları ile kurum temsilcileri katıldı.

O ALANLAR GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda; genel emniyet ve asayiş konuları ile birlikte, okul çevreleri, sanayi sitesi, otogar güvenliğinin sağlanması, tekel bayileri, açık tütün satışı yapan yerler, berberler, kahvehaneler, taksi ve servis araçları, otoparklar, kargo firmaları ve motokuriyelerin denetlenmesi, sokak aydınlatmaları, semt pazarları güvenliği ile ilgili sorunların çözümü vb. birçok konu detaylıca görüşülerek değerlendirildi.

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Emniyet ve asayiş konusunda bugüne kadar yapılan sıkı çalışmaların  güzel sonuçlar verdiğini dile getiren Vali Dağlı, ilimizin yapılan bu çalışmalarla iyi bir noktaya geldiğini ancak bunları yeterli görmediklerini, küçük sayılabilecek sorunları bile tamamen ortadan kaldırmak üzere belediye, emniyet ve jandarma birimleri, ilgili tüm kurumlar, STK’lar, esnaf odaları, muhtarlar ve vatandaşlarla birlikte iletişim, koordinasyon  ve uyum içerisinde daha gayretli bir şekilde çalışacakları sözünü verdi.

‘DAHA HUZURLU İL’ HEDEFİ

Çözüm odaklı yapacakları çalışmalarla birlikte Çorum’u emniyet ve asayiş konusunda şu anki durumundan daha iyi hale getirmeyi amaçladıklarını belirten Vali Dağlı, çocukların, gençlerin ve vatandaşların aileleri ile birlikte huzur ve güven içerisinde gezebilecekleri, yaşayabilecekleri bir Çorum oluşturma hedefinde olduklarını ifade etti.

Son Güncelleme: 14.11.2023 12:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Corum in Teksas out 2023-11-14 14:29:41

Eskiden hafta 2-3 defa ev , araba , dukkan kursunlanirdi simdi hergun 2-3 defa kursunlaniyor. Hayaldi gercek oldu. Corum in Teksas out

Avatar
çorumlu 2023-11-14 14:39:01

tekelleri sıkıştırınca çözülmesi lazımdı aslında tüm sorunların. sorunun adalet sisteminde olduğunu, asayişi sağlayacak yegane unsurun suça verilen cezalar olduğunu bir kez daha hatırlatalım. aramayla, çevirmeyle olmadığını görmüş olduk bir kez daha.

Avatar
Hüseyin 2023-11-14 14:45:35

Cezalar artmadıkça bunlar bitmez kim suç işliyorsa cezaevinden çıkamasın bakın o zaman şehirler nekadar güzel oluyor

Avatar
Çorumlu 2023-11-14 17:50:16

Adam gibi adam Zülkif Vali

Avatar
Okuyucu 2023-11-14 19:48:07

Gasp, tehdit, hırsızlık ve uyuşturucu satıcılarına. Yakalandıklarında: sistametik ve taksitli dayak atılmalı. Piskiyatrist ve Piskolok ihtiyacı olan güvenlik görevlilerine be vazife verilmeli. Bu iş bi tür her iki taraf içinde ilaç tedavisi yerine geçer.

Avatar
Reklam 2023-11-14 18:05:30

Reklamın kötüsü olmaz, basın yayın organlarında asayişi sıkıntıya düşüren durumları haber olarak vermeyin yeter....ozaman ses getirecek eylem yapamadığını düşünür terör bozuntuları ve grurları aradığını bulamaz, ancak yapılan haber ödül olacağından devamını getirme ihtimalleri artar.. psikolojik yaklaşın amir statüsünde bulunan aktör kardeşlerim.

Avatar
Akıllı Memet 2023-11-14 18:21:27

Haberi kaydırın, silahlı saldırı, bıçaklı kavga, kaçakçılık ne ararsan var. İyileşme göremedik. Basın mı yalan yazıyor.

Avatar
Vatandas 2023-11-14 21:45:46

Asayiş olaylarini azaltmak istiyorsanız .muhtar il genel meclisi yeri ziraat odası başkanları polisler ve gece bekçileri in silahlarini mesaiden sonra taşımalarına izin vermeyin .istatistikler böyle söyluyor .