Vali ve MEM'e teşekkür

Özgür Eğitim Sen, kar tatilini zamanında duyurarak muhtemel mağduriyeti önleyen Vali Çiftçi ve Milli Eğitim Müdürü Büyük'e teşekkür etti.

13 Aralık 2018 Perşembe 19:20
Vali ve MEM'e teşekkür

Özgür Eğitim-Sen İl Temsilcisi Şerif Öztuna, kar tatilini zamanında duyurarak muhtemel mağduriyetlerin önüne geçen Vali Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’e teşekkür etti.

İşte Öztuna’nın o açıklaması:

“Bu sabah ilimizde yoğun kar yağışı ile güne uyandık. Öğretmen, veli, öğrenci,taşıma şoförleri kısacası  eğitim camiasının ilk aklına gelen ‘’Okullar tatil mi?’’ sorusu oldu. Geçmiş yıllarda yoğun kar yağışı olmasına rağmen tatil kararı, tüm öğretmenler, öğrenciler yollara düşüp okullara geldikten sonra verilmişti.Bu durum özellikle taşıma öğrencilerini mağdur etmiş geri dönüşlerde sıkıntılar yaşanmıştı.

Bu durumu yaptığımız basın açıklaması ile dile getirmiş, kararın geç verilmemesi gerektiğini belirtmiştik. Bu yıl İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyit Ali Büyük sosyal medya aracılığı ile 06.30 sularında kamuoyunu bilgilendirmiş, tatil haberini duyurmuştur. Eğitim camiası mağdur olmamış, öğrencilerimiz  kar tatilinin tadını çıkarmışlardır.

Tatil kararını erkenden alıp geçmiş yıllarda oluşan mağduriyetlere mahal vermeyen  başta   Valimiz   Sayın Mustafa Çitçi’ye ve  İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyit Ali Büyük’e teşekkür ediyor, Özgür Eğitim –Sen olarak yerinde ve doğru kararların arkasında olduğumuzu  kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.”

Son Güncelleme: 14.12.2018 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2018-12-14 11:03:31

MEM tebrik ederim erken davrandılar

Avatar
Yahya kemal beyatlı 2018-12-14 07:29:32

Neden asılsız haber yapıyorsunuz adam 07.00 doğru paylaşım yaptı 06.30 da millet okula gitmek için yollardaydı benim gibi çok kişi mağdur oldu hem neden sabahın köründe erkenden yahya kemal beyatlı okulunda dersler başlar anlamış değilim sabah ezanında okula gitmek için yola çıkıyoruz diğer okullardaki gibi neden dersler 08.30 da baslamiyor