Vali’den bir talimat daha

Vali Zülkif Dağlı, Eylül ayı Yatırım İzleme Toplantısı'nda kurumların temsilcilerine yatırımların titizlikle takibi ve hızlandırılması talimatını verdi.

05 Eylül 2023 Salı 13:35
Vali’den bir talimat daha

Eylül ayı Yatırım İzleme Toplantısı, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda ihalesi, kontrolü ve takibi İl Özel İdaresi veya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü tarafından yapılan, kurumlara ait yatırım projeleri ile ilgili son bir ayda gerçekleştirilen çalışmalar ve gelişme durumları değerlendirildi.

Vali Dağlı, kurumlar tarafından gerçekleştirilen yatırımlarla ilgili çalışmaların titizlikle takip edilmesi ve hızlandırılması talimatını verdi.

Son Güncelleme: 05.09.2023 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YİNE BEN 2023-09-11 09:06:18

SAYIN VALİM,ŞU MEMLEKETİN SUİLETİ YANİ DIŞARDAN GELEN TURİSTLER VE MİSAFİRLERİMİZ ADINA LÜTFEN MODERNİZASYON VE CAZİBE LÜTFEN ÖYLE CADDE ÜZERİNDE VE ARA SOKAKLARIN DA PİS VİRANE GÖRÜNTÜLER VAR PAKİSTAN SOKAKLARI GİBİ......