Valilik'ten son dakika bayramlaşma duyurusu

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'den son dakika bayramlaşma açıklaması

30 Temmuz 2020 Perşembe 12:28
Valilik'ten son dakika bayramlaşma duyurusu

Kurban Bayramı toplu bayramlaşma töreni iptal edildi.

Çorum Valiliği’nden yapılan son dakika duyurusunda, “Her yıl dini ve milli bayramlar ile özel günlerde Valiliğimiz tarafından düzenlenen toplu bayramlaşma, tören ve ziyaretler, bu yıl ilimizde artış gösteren covid-19 nedeniyle gerçekleştirilemeyecektir.” denildi.

Açıklamada, “Toplumsal birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, millet olma şuurunu daha kuvvetli bir şekilde hissettiğimiz Kurban Bayramı’nı, toplum sağlığını koruma adına birlikte idrak edemeyeceğiz. Bu sebeple, hepimizin sağlığı için toplu ziyaretleri, bayramlaşma ve kabir ziyaretlerini maske takarak, sosyal mesafe kurallarına riayet ederek ve asgari katılımla gerçekleştirmenin isabetli olacağını bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. Bu vesileyle tüm Çorumlu kardeşlerimizin, aziz milletimizin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor; huzurlu, mutlu ve âsûde bir bayram geçirmelerini niyaz ediyorum” denildi.

Son Güncelleme: 31.07.2020 09:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.