Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi kutladı

Azerbaycan Büyükelçisi Doç. Dr. Cahit Bağcı'ya, öğretim üyesi olduğu Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nden tebrik mesajı geldi.

03 Nisan 2021 Cumartesi 23:37
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi kutladı

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Azerbaycan Büyükelçisi olarak atanan AK Parti Çorum eski Milletvekili ve Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Daimi Üyesi Cahit Bağcı’ya, öğretim üyesi olduğu Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nden tebrik mesajı geldi.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nin Bağcı’nın fotoğrafıyla paylaştığı 'Tebrikler' başlıklı mesajda, "Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Cahit Bağcı Azerbaycan Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine atanmıştır. Azerbaycan Bakü Büyükelçisi olarak atanan hocamızı tebrik eder, başarılar dileriz."ifadelerine yer verildi.

Bu arada Van'da yayın yapan bazı yerel gazeteler de, Bağcı'nın yeni görevini haberleştirdi.

CEVDET YILMAZ'DAN MESAJ

Öte yandan AK Parti Bingöl Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz da, Bağcı'yı yeni görevinden dolayı kutladı. Yılmaz, "ODTÜ’de öğrenci, DPT’de uzman ve Meclis’te milletvekili olarak yol arkadaşım, değerli dostum Sn Cahit Bağcı, kardeş Azerbaycan’a Büyükelçi olarak atandı. Tebrik eder, başarılar dilerim."dedi.

Son Güncelleme: 05.04.2021 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.