Ve Aleyna Tilki konseri iptal

Osmancık Belediyesi Aleyna Tilki konserini iptal etti

18 Eylül 2022 Pazar 18:55
Ve Aleyna Tilki konseri iptal

Çorum’un Osmancık Belediyesi tartışmalara beden olan Aleyna Tilki konserinin resmen iptal edildiğini duyurdu.
Konserin iptal gerekçesi  şarkıcı Aleyna Tilki’nin röportajlarında ve dün sosyal medyada yapmış olduğu kültürümüzle bağdaşmayan açıklaması olarak gösterildi.
Osmancık Belediyesi kurumsal sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:
“Belediyemizce Osmancık Pirincinin tanıtımı amacıyla organize edilen 2022 Pırlanta Pirinç Kültür ve Sanat Festivali  16–25 Eylül 2022 tarihleri arasında kültür ve sanat etkinlikleri, sportif faaliyetler, yerel etkinlikler, panayır ve ulusal konserlerle düzenlenmektedir.
Festival kapsamında “Halk Konseri” ve “Gençlik Konseri” olmak üzere iki ayrı konser planlanmıştır. Gençlerimizin önerisiyle Gençlik Konserine şarkıcı “Aleyna Tilki” davet edilmiştir.
İlçemiz kadim medeniyetlere ev sahipliği yapmış tarih ve kültür şehridir. Osmancık halkı sanata ve sanatçıya büyük değer vermektedir. Ancak şarkıcı Aleyna Tilki’nin röportajlarında ve 17.09.2022 tarihinde sosyal medyada yapmış olduğu kültürümüzle bağdaşmayan açıklamaları halkımızın nezdinde üzüntüyle karşılanmıştır.
24 Eylül Cumartesi günü düzenlenmesi planlanan konser bugün itibariyle iptal edilmiştir..
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Son Güncelleme: 18.09.2022 22:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cok buyuk bir basari 2022-09-18 21:15:09

Tebrikler. Ne buyuk basari. Osmancik'in Aleyna Tilki konserinin iptal edilisini her yil kutlamak lazim. Diyanet sen bunu kazanim olarak uyelerine anlatmali

Avatar
Çorumlu 2022-09-18 20:15:11

Bu kafada devam ederseniz bu şehir bir adım ileri gidemez. Yasaklamalarla falan hiçbir şey çözemezsiniz. Bütün ülkeye rezil olduk sayenizde. Bu şehrin memleketim olmasından utanıyorum.

Avatar
Batandaş 2022-09-19 07:56:01

Sizin yaptığınızı Çorumlu yapmaz bravo yine rezil ettiniz memleketi

Avatar
Tarık 2022-09-18 19:22:49

Geç kalındı . Göbek ve bacak teşhirciliğinden başka ne yapıyor . Bunu sahneye çıkarmayı düşünmek bile zayıflıktır.

Avatar
Ahmet 2022-09-18 23:44:36

Ya merak ediyorum çok sevdiğimiz bir abi vardı rahmetli akli dengesi yerinde değildi. Onun hayatıyla ilgili şu anki namus bekçileri ne yapmış. Şu an birkaç kardeş akli dengesi yerinde değil, bu çocuklara ne yapılıyor? Daha da artırırım da burada yayınlayamazsınız. Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa bilinmelidir ki en namussuzu odur demiş Nietzsche. Sosyal medyada ortalığı yıkan güruhun gözünün önündeki işlerde kafaya gömmesi namussuzluk yanında kaypaklık göstergesidir.

Avatar
Vatandaş 2022-09-18 21:52:27

Kamuoyunun gücü. Belediyenin inat etmeyip vazgeçmesi. Her ikisi de güzel.

Avatar
Çorumsuz 2022-09-19 16:17:15

Oraya teşhirci bilmem ne yazan cühela, şu kızın gırtlağından kaç tane var memlekette haberin var mı? Ulan ne sanat bilirsiniz ne sanatçı, aklınız anca... neyse aynen evet arabesk veya ezgi gibi köksüz saçma şarkıları ve şarkıcılarını dinleyip dumanaltı gâvelerden çıkmayan nesil süt gibi nesildi, şimdi yeni nesli korumak için gayrette, hadi aslanlarım aynen devam bize kötü örnek olacaklar aman dikkat edin.