Ve Rektör yeniden atandı

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları ile Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, yeniden aynı göreve atandı.

01 Ağustos 2023 Salı 02:28
Ve Rektör yeniden atandı

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, yeniden rektör olarak atandı.

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları ile YÖK Üyelikleri ve 20 üniversiteye rektör ataması yapıldı.

1 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan kararda; 4 yıllık görev süresi son eren Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, yeniden ayın göreve atandı.

Son Güncelleme: 01.08.2023 09:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan Kutay 2023-08-01 05:41:21

Ali Osman Hoca’nın yeniden atanması üniversite ve Çorum halkı için büyük şans. Liyakat gözetilerek yapılan atamanın sonuçlarını göreceğiz hep beraber. Hayırlı olsun.

Avatar
Sonradan Çorumlu 2023-08-01 10:11:05

Rektör hocamızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Çorum ve üniversite için en iyi tercihti.

Avatar
Reis 2023-08-01 11:02:06

Ali Osman Öztürk sanırım 2019 da atandı Reha Metin Alkandan sonra. Göreve başladıktan 6 ay sonra covid19 belası hasıl oldu. 2 sene ülke kapandı. 2010 yıllara göre bütçe kısıtlaması da olunca elindeki bütçeyle kurumsallaşma yoluna gitti rektör bey. Şimdi biz oturduğumuz yerden rektöre sallayalım. Coruma ne katkı sağladı, üniversite sıralamada geriledi vs. Sanki Boğaziçi ODTÜ İstanbul ve İTÜ sıralamada tavan yaptida dünya Turkiyedeki üniversiteleri konuşuyor. Sıralama neye göre yapılıyor sorsan kimse bilmez. Ama iş herkesi eleştirmeye gelince millet birbiriyle yarışıyor. Bizim en büyük eksikliğimiz bu. Hiçbirsey yapma, memlekete zerre faydan olmasın ama herkesi herseyi eleştir. Ula siz kimsiniz diye sormazlar mı adama. Neymiş Çorumlu değilmiş. Ne olacak Çorumlu olunca. Üniversite uçacak mi? Ondan sonra Çorumlu tanıdık rektöre herkes işini yaptırmaya çalışacak. Reha Metin Alkan bey de aynı şeylere maruz kalmadı mı? 8 sene rektörlük yaptı memleketinde. Neden Kampüsü bitiremedi? Aynı şey Ali Osman Öztürk bey içinde geçerli. Oturduğunuz yerden sallamak kolay.

Avatar
FEN KRİPTOLARI 2023-08-01 14:24:53

Fen deki kriptolar rahatsız olmuş anlaşılan. Tüm sosyal medya ve bilumum karalamalara ve tezvirat kampanyalarına rağmen atanamamış arkadaşlar. Ülkücü görünümlü türkücüler siz türkünüze devam edin...Ali Osman hocaya hayırlı olsun

Avatar
Bir bilmeyen 2023-08-01 11:09:37

Rektörü insafsızca eleştiren kişiler
1. İstekleri rektörce yerine getirilmeyen
2. Kendi düşünce yapısına uygun olmadığı için konusan kişilerdir. Yoksa bir rektörün neye yetkisi olup olmadığını bile bilmezler. Dünyanın en iyi kişisini getir eleştirecek olan gene elestirecektir. Zamanında Reha Metin Alkana sallayanlar gibi. Hadi şimdi kaybolun:)

Avatar
Çorumlu 2023-08-01 02:46:29

Darısı belediye başkanımız Halil ibrahim aşgın içinde olur sayın cumhurbaşkanımız isabetli karar vermiş.işleri güçleri rast gelsin

Avatar
Mehmet şahin 2023-08-01 04:34:31

Çoruma yakışır. Hayırlı olsun.

Avatar
Şikayetçi olanların hepsi sorunlu 2023-08-01 12:55:19

ne oldu laayynn tırrikler :))))) Adam MİT Başkanının en yakın arkadaşı. Bakın aklınızı başınıza alın burada atıp tutmayın. Tek telefon ile soruştururlar sizi pişman olursunuz. Rektörü sevmeyenlerin hepsi sorunlu. hele bi reşit mi ne var ya işte şimdi o kripto FETÖcü düşünsün. Tam bir kripto kendisi. Onun birde fen edebiyatta kankası var zaten karın ağrısı ondan dolayı sürekli klavye tetikçiliği yapıp durdu. hadi bakalım şimdi Siz düşünün... OHHHHHHHHHHHHHH.... hepiniz MİT huzuruna çıkacaksınız. Kriptocular sizi...