Vekiller Sungurlu’yu es geçiyor

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, bir çok ilçeye hizmet gelirken, Milletvekilleri Ceylan ve Kaya'nın Sungurlu es geçmesini eleştirdi.

11 Aralık 2020 Cuma 11:23
Vekiller Sungurlu’yu es geçiyor

Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, diğer ilçelere yapılan yatırımlar nedeniyle Sungurlu’nun yine üvey evlat muamelesi gördüğünü savunarak, bu durum karşısında sessiz kalan AK Parti İlçe yöneticilerini eleştirdi.

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya’nın Çorum merkez dahil birçok ilçeye müjde verdiklerini, ama her zaman ki gibi Sungurlu’yu es geçtiklerini belirten Başkan Şahiner, “Çorum eski stadyumun olduğu alana Millet Bahçesi, Kargı ve Bayat’a kurulacak Millet Bahçesi için 500 bin TL ödenek, Laçin’in su boruları yenileniyor, Ortaköy’e Tekstil Fabrikası için 500 Bin TL ödenek ayrılıyor ve hemen hemen her ilçeye müjdeler verilirken, Sungurlu ise yine havasını alıyor.

SÖZLERİ HATIRLATTI

‘Her ilçeye yatırım var da bu Sungurlu üvey evladınız mı? diye soran Başkan Şahiner, ”Buradan soruyorum hani bizim projesi onaylanıp ta 7 yıldır yapmadığınız dere ıslahı ne oldu? Sungurlu Budaközü çayı ve Di çayı dereleri 7 yıldır ıslah edilmeyi bekliyor. Hani proje dahilinde Cevheri Köyü’ne yapılacak sel kapanı ne oldu? Hani Kırankışla Göleti yapılıp sulu tarıma geçilecekti? Olimpik havuzumuz, Güreş Eğitim Merkezimiz, Semt sahalarımız ne durumda? “

AK PARTİ SUNGURLU TEŞKİLATINA ‘UYURGEZER’ BENZETMESİ

Onlar Sungurlu'yu üvey evlat görmeye devam ediyor, bizim uyurgezerler de seslerini çıkarmamaya devam ediyor diyerek ilçe yöneticilerini eleştiren Başkan Şahiner, “Sayın vekiller ağız dolusu sözler verirken, adeta alkışta birbirinizle yarışıyordunuz. İş icraata gelince her zaman ki gibi bir köşeye sinip, sessiz kalmayı tercih ediyorsunuz. Allah aşkına kendi adamlarınızı işe aldırmaktan, tayin meselelerine burnunuzu sokmaktan başka bu memlekette yaptığınız bir iş var mı?"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haydaa 2020-12-11 14:53:26

Yahu mübarek adam daha geçen hafta Sungurlu’yu bıraktın Çorum a hastane falan yapmaya kalkıyordun senin ne ihtiyacın var millet vekiline