Veteriner hekime saldırıya tepki

Çorum'da mezbahanede görevli Veteriner Hekim Onur Bal’a saldırı iddiası. Belediye yetkilileri Bal'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

26 Nisan 2023 Çarşamba 19:10
Veteriner hekime saldırıya tepki

Belediye Başkan Yardımcıları Lemzi Çöplü ve Turhan Candan, önceki gün görevi sırasında saldırıya uğrayan Veteriner Hekim Onur Bal’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Çorum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde görevli Veteriner Hekim Onur Bal, önceki gün özel bir mezbahanede görevini ifa ettiği sırada halk sağlığı açısından uygun olmayan karkas etin imhası için rapor tutmuş, bu esnada işletme ve hayvan sahibi tarafından sözlü ve fiziki saldırıya uğrayarak yaralanmıştı.

BAŞKAN YARDIMCILARI ZİYARET ETTİ

Belediye Başkan Yardımcıları Lemzi Çöplü ve Turhan Candan, Çorum Tarım İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Veteriner Hekim Onur Bal ve Çorum İl Tarım ve Orman Müdürü Vekili Erdem Kolabaş’a geçmiş olsun dileğinde bulunan Başkan Yardımcıları, şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını belirterek menfur saldırıyı kınadılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 2023-04-27 00:20:23

Veteriner kardeşimiz halkın saglıgı için saglıksız olan hayvanın kesilmesini engelledigi için darp ediliyor bu veteriner kardeşimizden ALLAH razı olsun darp edenlerinde en agır cezayı alması lazım

Avatar
Terazi kantar,şiddet mafya birbirini tartar... 2023-04-27 00:32:38

Okuyanı konuşanı bilim adamını içeri at,zibidiyi çakalı serbest bırak Allah ıslah etsin.

Avatar
Niçin 2023-04-26 20:16:10

Bu ne iş kardeşim.Ogretmene saldırı,doktora saldırı şimdi de veteriner hekime saldırı ne oldu bize boyle genleriyle oynanan sadece domates, salatalık zannediyordum,yoksa toplumun genleriyle de mi oynan mış

Avatar
Vatandas 2023-04-26 22:14:13

Eğer saldırıya uğrayan imam yada müezzin olsaydı eminim bütün partiler geçmiş olsun için sıraya girerdi .maalesef eğitimli mimar mühendis ve doktorun hiç kıymeti yok .