Voleybol Turnuvasında kuralar çekildi

Çorum Belediyesi tarafından bu ikincisi düzenlenecek olan birimler arası voleybol turnuvası için kuralar çekildi.

01 Aralık 2016 Perşembe 16:54
Voleybol Turnuvasında kuralar çekildi


Çorum Belediyesi tarafından bu ikincisi düzenlenecek olan birimler arası voleybol turnuvası için kuralar çekildi.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre; Kura çekimi Belediyespor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkanı Zeki Gül’ün başkanlığında gerçekleştirildi.


Zeki Gül, kura çekimi öncesi yaptığı konuşmada tür etkinliklerin personelin moral, motivasyon ve iş verimliliğini olumlu yönde etkilediğini belirterek “İkincisini düzenleyeceğimiz birimler arası voleybol turnuvasına 12 takımdan 134 kişi katılacak. Yapılan kura çekimleriyle takımlar halinde yarışmaya katılan birimler kendi gruplarını belirledi. Birimler arası iletişimi güçlendirmek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve belediyemiz çalışanlarını spora teşvik etmek amacıyla böyle bir yarışmayı düzenledik. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.” diye konuştu.


Buhara Kültür Merkezinde 5 Aralıkta başlayacak olan müsabakaların tarihleri ve fikstür bilgileri Çorum Belediyesi’nin internet sitesinden yayınlanacak.

Son Güncelleme: 01.12.2016 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.