Yağış sonrası Terminal

Sungurlu İlçe Terminali’nde dün akşam yağış sonrası bu manzara ortaya çıktı.

07 Mart 2019 Perşembe 12:28
Yağış sonrası Terminal

Sungurlu İlçe Terminali’nde dün akşam yağış sonrası bu manzara ortaya çıktı.

Terminal’in bulunduğu alanda zeminde oluşan küçük çukurlarda su birikintileri oluştu.

İlçenin bir nevi vitrini olan otobüs terminalindi gerek bina gerekse çevresinde bakım ve onarım yapılması gerektiği belirtilirken, geçiş güzergahında olan Çorum'un en büyük ilçesine modern bir terminal yapılmasının da artık elzem hale geldiği ifade ediliyor.

Son Güncelleme: 07.03.2019 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bilirim ben1 2019-03-07 14:02:04

yuh yani akp gelsin yapar oylar akp ye deseydiniz. o zaman çorum dada uygun olmayan şeyleri yazın bilmiyorsanız ben yazayım.
1-ptt alanını kamu alanıyken satıp trilyonlarca zarara ugratıp sonra imarını değiştirilen sultan tovır ı yazın. çevre yolu kenarındaki ruhsatsız yapılan yurdu yazın uygun olmadığı halde altına açılan kafe yi yazın. jeolojik sakıncalı alan olan sanayi bölgesine kim o dükkanları yaptırdı onu yazın.tavukluk dere kenarı taşkın alanda olan yerleri imar a açanları yazın.bahçelievlerdeki 3 katlı yerlere 5 6 katlı yapan kaldırımlara park edilen yeri yazın.

Avatar
:) 2019-03-07 13:10:49

Akparti seçimi kazanırsa yapacak deseydiniz bari.

Avatar
bilirim ben 2 2019-03-07 14:07:16

bahabey deki yönetmeliklere aykırı yapılan o devasa binaları yazın.konut alanlarının altına uygun olmayan ticaret alanlarını yazın.şehir içine park edilen tır kamyon ve otobüsleri yazın özellikle mimar sinan daki. hastanenin halini yazın son 2 ayda kaç doktorun istifa ettiğini yazın niye istifa ettiklerini yazın. hamile kadınlara 3 ay sonraya ultrason tarihi verilen hastaneyi yazın

Avatar
ben bilirim 3 2019-03-07 14:11:04

suriyelilerin hastanede ne hakla türk vatandaşlarından öncelikli haklarının olduğunu yazın. heryeri imam hatip yapıp cocukları gonderecek okul bulamadığımızı yazın.zamları yazın, siftah yapamayan esnafı yazın. adliyede kaç yıldır bitmeyen basit adi suçları sonuçlandırmayan mahkemeleri yazın. ulusal yazacaksanız habur facia sını yazın oslo görüşmesini yazın. çözüm süreci denilen yüzlerce şehitimizi yazın.

Avatar
ben bilirim 4 2019-03-07 14:15:33

daha önce 1 2 3 ü yayınlarsanız devam edeyimmi.kamu ya personel alırken yapılan haksızlıkları yazın.belediye ye alınan personel in hangi vakıflar ın referans ı ile alındığını yazın.kpss de 92 alan öğretmenin değil 55 alan öğretmenin nasıl alındığını yazın.belediye araçlarının hangi vakfın insaatlarında kullanıldığını yazın.belediyenin çorumlu için gelen parasını ne için stad yapıldığını kapalı spor salonu yapıldığını, imam hatip yapıldığını yazın.(herkes işini yapsın)

Avatar
ben bilirim 5 2019-03-07 14:21:10

sanki sadece filistin yemen varmış gibi birçok derneğin doğu türkistana duyarsız kaldığını bu arap hayranlığının neden olduğunu yazın.devletin bile çorum a yatırım yapmadığını(son 25 yılda hastane hariç) çoruma hiç bir devlet yatırımının olmadığını yazın.toki demeyin beldelere bile toki insaat yaptı.bozulan devlet geleneğini bozulam eğitim sistemini yazın. balyoz ergenekon davalarının asılsız olduğu ortaya cıktığı halde bunların kimlerle yapıldığını esas fetöcüler e niye birsey olmadığını yazın.

Avatar
ben bilirim 6 2019-03-07 14:25:46

yayın yasağı getirilen taciz ve tecavuz olayları ile ilgili birkere bile cuma da bu konu hakkında bahsedilmemesine once ahlak olması gerektiğini ahlaklı nesil yetiştirilmesi gerektiğini yazın. sosyal medyada o kadar Atatürk e hakaret edilirken ses çıkarılmamasını yazın. sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan a aynı şeyler söylense neler olacağını yazın. muhsin başkan a ne oldu onu yazın. bunları yazın sonra sungurlu daki terminal in kötü halini de yazın saygılar.....

Avatar
Beşir 2019-03-07 19:30:05

Bence de terminal vitrindir, itfaiye binasından bozma kötü bir terminal orası, Şahiner bu konuyu da bir düşünsün, ne yapılabilir, yer vs. ödenek konusu nedir, Sungurlu’ya yeni modern bir terminal şart oldu...