Yarı yılı değerlendirdiler

Her ay düzenli olarak bir ilçede gerçekleştirilen İlçe Milli Eğitim Müdürleri Değerlendirme Toplantısı, Mecitözü ilçesinde gerçekleştirildi.

24 Ocak 2014 Cuma 11:17
 Yarı yılı değerlendirdiler

Her ay düzenli olarak bir ilçede gerçekleştirilen İlçe Milli Eğitim Müdürleri Değerlendirme Toplantısı,  Mecitözü ilçesinde gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Eğitim Denetmenleri Başkanı, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Eğitim Denetmenleri Başkan Yardımcısı, Milli Eğitim Sivil Savunma Uzmanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

2013-2014 öğretim yılının birinci yarıyıl değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda ayrıca 2. yarıyıl ile ilgili yapılacak faaliyetler ele alındı.







Son Güncelleme: 24.01.2014 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.