Yeni Vali Dağlı'ya dair ilk izlenimler

Samsun'dan Çorum'a atanan Vali Zülkif Dağlı'nın sanayiciler için önemli bir fırsat olduğu bilgisi aktarıldı.

12 Ağustos 2023 Cumartesi 16:17
Yeni Vali Dağlı'ya dair ilk izlenimler

MUSTAFA DEMİRER

Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Samsun'dan Çorum’a atanan Vali Zülkif Dağlı ile ilgili ilk bilgiler gelmeye başladı.

SANAYİ, ÜRETİM VE VERİMLİLİĞE İLGİSİ FAZLA

Samsun ve Amasya’da üretim yapan bazı sanayiciler ile gazeteci meslektaşlarımızdan aldığımız bilgilere göre; yeni Çorum Valisi Zülkif Dağlı’nın sanayiye, üretime ve verimliliğe ilgisi çok fazla. Örneğin Çorum’da da olması gereken bir yatırım olan Model Yalın Fabrika (Katılımcıların gerçek bir ürünü gerçek ekipmanlarla ürettiği, üretim ortamındaki rolleri üstlendiği, süreçleri ve problemleri birlikte tespit edip adım adım iyileştirdikleri ve yalın üretim tekniklerini uygulayarak öğrendikleri bir ortam.) Vali Dağlı’nın ısrarı ile Samsun’a yapıldı.

‘BEN' DEĞİL ‘BİZ’ DİYENİ DİNLİYOR

Vali Dağlı, sanayicilere iş akışı ve verimlilik üzerine ufuk açıyor. Bilhassa ‘ben’ diyerek ön planda olanlara değil, ‘Biz’ diyerek projesi olanları dinleyen vizyoner bir üst düzey kamu yöneticisi. Ayrıca Kadın kooperatiflerini destekliyor.
Bu verilere göre Vali Zülkif Dağlı’nın Çorum sanayisi tarafından iyi değerlendirilmesi halinde kente önemli katma değer sağlayacağı öngörülüyor.

Son Güncelleme: 14.08.2023 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vtndş 2023-08-14 21:37:12

Sayin valimiz asayişe el atıp çözerse sayın vekilimiz vahit kayrıcının bahsettiği gibi insanları taltif etmezse fetöcü olupta koltuk işgal ettiği söylenenleride hakettiği yere gönderirse çorum çok şey kazanır zaten

Avatar
Gözlemci 2023-08-14 15:05:25

Mustafa Bey,sayın valinin saydığınız özellikleri Samsunda hiç kabul görmemiş olacak. Üstelik Çorum sanayileşmede Samsundan daha ileri ve Samsunun bu özellikte bir valiye ihtiyacı varken,sayın vali buyukşehirden alınıp orta ölçekli bir ile gönderildi. Buradan anlaşılıyor ki siyasiler istemedi. Bunlara rağmen sayın vali Çoruma çok şey katacaktır. Hayırlı ve uğurlu olsun.

Avatar
Uğur Yıldırım 2023-08-16 10:23:51

Teksasa hoşgeldiniz başarılar dileriz. Öncelik ilimizde batık olan Asayiş hapçıları temizleyin silah hırsızlık vs.

Avatar
Teknik Eleman 2023-08-15 16:47:37

iskilipli kardeşim. tosya yolunu git karayollarına sor. her haberin altına aynı yorum bıktık artık. tosyaya taşın yol sorunun kalmasın. AYNEN KATILIYORUM

Avatar
Iskilipli 2023-08-14 16:16:42

Iskilip Tosya yolu izlenimleri nedir ?

Misafir Avatar
yeter 2023-08-15 09:25:30 @Iskilipli

iskilipli kardeşim. tosya yolunu git karayollarına sor. her haberin altına aynı yorum bıktık artık. tosyaya taşın yol sorunun kalmasın.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Corum 19 2023-08-17 09:25:11

Son haber bu gelismeleri duyan tesla apple bmw uretimlerini coruma kaydirmaya karar verdi

Avatar
Hoca... 2023-08-19 00:39:01

İskilip Tosya yol meselesini her haber altında dile getirmen çok anlamsız, çözümü yanlış yerde arıyorsun, bu işlere ASC bakardı, şimdi o galiba emekli olmuş olabilir, şimdi iktidarın üç vekili var, il başkanı var, belediye başkanları var. Onlar da yapmazsa vatan haini atıf hacının yatırı var, sabaha kadar dua edersen, dileğin kabul olur belki.