‘Yüreğimiz yandı’

Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, İstanbul’da güvenlik güçlerine yapılan haince saldırının herkesin yüreğini yaktığını ifade etti.

12 Aralık 2016 Pazartesi 14:49
‘Yüreğimiz yandı’

Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, İstanbul’da güvenlik güçlerine yapılan haince saldırının herkesin yüreğini yaktığını ifade etti.


Silahlı saldırıya uğrayarak şehit olan güvenlik güçlerine ve vatandaşlara Yüce Allah’tan rahmet, başta şehit aileleri olmak üzere millete başsağlığı ve yaralı polis ve vatandaşlara acil şifalar dileyen Orhan Ateş, “Millet olarak yüreğimiz bir kez daha yanmıştır. Terörle mücadelede, topyekûn kararlılık ve işbirliği içinde gerekenin yapılmasına yönelik beklentilerimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.


Ülkenin birlik ve beraberliğine, milletin barış ve huzuruna yönelik bu tür menfur saldırıları lanetlediklerini belirten Ateş, saldırının Ülke içinden ve dışından terörden beslenenlerin ekmeğinin elinden alınmasına yönelik çalışmaların olduğu bir dönemde yapıldığına dikkat çekti.


Ateş, "Milletimiz birlik ve beraberlik içinde, hiç olmadığı kadar büyük bir kararlılıkla terör belasının kökünü kazımaya kararlıdır. İçerden ve dışarıdan buna engel olmaya çalışacakların da buna gücü yetmeyecektir" dedi.


Terörle mücadelenin bir tek terörist kalmayana kadar sürdürülmesi gerektiğini de dile getiren Ateş, “Puslu hava özlemiyle yanıp tutuşanların bu umutların kursaklarında kalacağını söyleyerek; Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde terörün üstesinden gelecek azim, güç ve kararlılığa sahiptir. Karanlık emelleri uğruna polisimizin ve askerimizin kanını akıtan, milletimizi tedirgin etmeyi hedefleyen eli kanlı terör örgütleri asla hedefine ulaşamayacak, hak ettiği karşılığı mutlaka alacaktır.” diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 12.12.2016 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.