Yüzde 35'i bitti, yıl sonu hizmette

Belediye Başkanı Gül, yardımcıları ile birlikte Çorum Belediyesi Hizmet Binası'nı inceledi

14 Mart 2018 Çarşamba 12:24
Yüzde 35'i bitti, yıl sonu hizmette

Çorum Belediyesi Hizmet Binası inşaatının yüzde 35 seviyesinde olduğu bu yıl sonunda devreye alınmasının planlandığı açıklandı.

Belediye Başkanı Zeki Gül bugün Başkan Yardımcıları Alper Zahir, Turhan Candan, Ahmet Yabacıoğlu ile birlikte Farabi Caddesi Akşemsettin Cami karşısında yapımı devam eden Belediye Sarayı inşaatını inceledi.

Çorum Belediyesi birim müdürlüklerinin tamamına yakının Taş Bina, Şehir İşhanı, Turgut Özal İş Merkezi’nde faaliyet gösterdiğini belirten Gül, 1960’lı 40-50 bin nüfuslu şehre belediye hizmetlerinin mevcut binalarda verildiğini hatırlattı.

Yeni hizmet binasının eski binalardan 4 kat daha büyük olacağını açıklayan Gül, 30 bin m2 alan üzerine oturan belediye sarayının 60 milyon liraya mâl olacağını ifade etti.  Gül, sorumuz üzerine yüzde 35’i tamamlanan inşaatın yıl sonuna bitirilmesinin planlandığını kaydetti.

TAŞ BİNA SEMBOLİK MAKAM OLMALI

Gül, yeni hizmet binası tamamlandıktan sonra Taş Bina’nın nasıl kullanılacağına dair bir sorumuza ise, “Taş Bina bana göre sembolik makam olarak kullanılmalı.” dedi.

ÖDENEK SORUNU YOK

Belediye Hizmet Binası’nın  İller Bankası kredili olduğunu, ödeneğinde bir problem yaşanmadığını belirten Gül, ülkenin içinde bulunduğu olağanüstü şartlar nedeniyle bazı ödemelerde geçici olarak zaman zaman sorun yaşanabileceğini kaydetti.

Son Güncelleme: 14.03.2018 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.