Ziraat Bankası binası Belediye'ye devrediliyor

Çorum Kültür Yolu projesinde önemli gelişme... Ziraat Bankası binası Belediye'de devredilecek

18 Haziran 2021 Cuma 21:53
Ziraat Bankası binası Belediye'ye devrediliyor

Çorum Meydanı Kültür Yolu Projesi’nde sıcak gelişme… Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Çorum Kalesi’ni Saat Kalesi ve Ulucami’ye bağlayacak Kültür Yolu kapsamında Ziraat Bankası binasının Çorum Belediyesi’ne devrinde gelişme yaşandı.

Vali Mustafa Çiftçi ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Ali Osman Öztürk ile  temaslarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Tarihi kent meydanı projemiz adım adım ilerliyor” diyerek, Çorum Merkez’deki Halk Bankası ve Ziraat Bankası binaları ile ilgili son gelişmeyi duyurdu.

Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan’la görüşerek Halk Bankası Çarşı Şubesinin satın alma işlemini tamamladıklarını belirten Aşgın, “Banka binası yıl sonuna kadar boşaltılacak. Hemşehrimiz Osman Arslan başta olmak üzere sürece katkı veren herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

ZİRAAT BANKASI DA DEVREDİLİYOR

Çorum Kalesi'ni Saat Kulesi'ne ve Ulucami'ye bağlayacak 'Kültür Yolu”nun önemli köşe başlarından biri de Ziraat Bankası binası. Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar’ı ziyaret ettiklerini aktaran Belediye Başkanı Aşgın, “Ulucami güneyinde yer alan Ziraat Bankası binasının tarihi kent meydanına katılmak üzere Belediyemize devri konusunda Sayın Genel Müdürümüzle yaptığımız görüşmemiz son derece olumlu geçti. Tarihi Çorum Meydanı için büyük öneme haiz banka binasının devri için bundan sonraki süreçte teknik heyetlerimiz çalışmayı birlikte yürütecek.” açıklamasını yaptı.


 

Son Güncelleme: 19.06.2021 02:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Karşı Köyün Delisi 2021-06-19 00:29:59

Muazzam haber, tebrik ediyorum Sayın Başkanım. Ah birde şu arasta restore işinden vazgeçseniz. Gazi ve İnönü caddelerini farabiye bağlasanız aliyülâlâ olacak.

Avatar
T.C. Ziraat Bankası 2021-06-19 15:47:10

Güzelim binaya kıymayın.Bu kalitede Limak,Kalyon,Cengiz bile bina yapamaz.Alt tarafını yıkın,caminin altındaki diğere dünkkanları yıkın ama,bu binaya dokunmayın.Ziraat bankası çıkabilir ama,bina bu haliyle korunsun.Ben 50 yaşın üzerindeyim.Bu güzelim bina Çorum adına çok kişinin,hatırasını yaşatıyor.

Avatar
haber sitesi dedik 2021-06-19 01:24:30

haber sitesi dedik instagram hesabına döndü vAllahi

Avatar
Mehmet SORKUN 2021-06-19 15:09:09

Teşekkürler. Camii çevresi tertemiz olsun.

banner165