Başkan da tiyatroyu çocuklarla izledi

Çorum Belediyesi, yarıyıl tatiline giren öğrencileri tiyatroya doyurdu. Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir de çocuklarla birlikte oyunu izledi.

30 Ocak 2020 Perşembe 20:17
Başkan da tiyatroyu çocuklarla izledi

Çorum Belediyesi, yarıyıl tatiline giren öğrencileri tiyatroya doyurdu. Belediyenin yarıyıl karne hediyesi niteliğindeki oyunlar Buhara Kültür Merkezinde çok sayıda öğrenciyle buluştu. Çocuklar oyunlara hayran kalırken, Ortaköy Belediye Başkanı Taner isbir de çocuklarla birlikte tiyatro oyununu izledi.

Belediye yarı yıl tatiline giren çocuklara karne hediyesi olarak 3 gün 3 tiyatro etkinliğiyle tiyatro ziyafeti sunuyor. Buhara Kültür Merkezinde düzenlenen çocuk tiyatrosunun ilk gününde Kaplumbağa ile Tavşan, ikinci günde de Küçük Pandalar oyunuyla keyifli dakikalar yaşayan minikler oyunlara yoğun ilgi gösterdi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşın da Küçük Pandalar adlı oyunu miniklerle birlikte izledi. Çocukları çok sevdiklerini, çocukların mutluluğunun her şeyin üzerinde olduğunu belirten Başkan Aşgın, “Bugün çocuklarımızın yüzlerini gülerken görmek, onların mutluluğuna şahit olmak, gerçekten bütün yorgunluğumuzu üzerimizden aldı. Ben iki gün boyunca etkinliklerimize  katılan çocuklarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Son oyunumuz olan Hansel ve Gretel 31 Ocak Cuma günü yine burada sergilenecek, Oyunumuza tüm evlatlarımızı davet ediyorum" dedi.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir de oyunu çocuklarla birlikte izledi.

Son Güncelleme: 31.01.2020 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.