Bayram Tırı Çorum'dan sonra ilçelerde

Çorum Belediyesi’nin Ramazan ayında başlattığı Bayram Tırı uygulaması bu kez ilçelere taşındı.

02 Ağustos 2020 Pazar 17:05
Bayram Tırı Çorum'dan sonra ilçelerde

Çorum Belediyesi’nin Ramazan ayında başlattığı Bayram Tırı uygulaması Kurban Bayramı’nda yeniden ortaya çıktı.

Ramazan Bayramı’nda akşamları iftar sonrası şehir merkezinde etkinlik yapan Bayram Tırı bu bayramda ilçelere açıldı.

Ramazan Bayramı’nda başlattıkları Ramazan Tırı uygulamasını ilçelerden gelen yoğun talep nedeniyle Kurban Bayramı’nda da ilçelere taşıdıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, bayram tırının ilçelerde de coşkuyla karşılandığını ifade etti. Başkan Aşgın, “Ramazan Bayramı’nda pandemi önlemleri nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlarımız için bayram tırı uygulamasını başlatmıştık. Çorum’un tüm mahallelerini dolaşmış, hemşehrilerimize misafir olmuştuk. Kurban Bayramı öncesi de ilçelerimizden, belediye başkanlarımızdan gelen talepler üzerine bayram coşkusunu ilçelerimize taşıdık. Bayram tırımız, ilçelerimizle büyük bir coşkuyla karşılandı.” Dedi.

Bayram Tırı’nın düzenlediği mehteran programına katılan vatandaşların da Çorum Belediyesi’ne teşekkür ettiği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.