Çorum Belediyesi’ne onur ödülü

Çağdaş Sanatlar Vakfı (ÇAĞSAV) 2021 yılı onur ödülünün Çorum Belediyesi Sanat Müzesi ve Galerisi’ne verileceğini açıkladı.

02 Haziran 2021 Çarşamba 16:05
Çorum Belediyesi’ne onur ödülü

Çağdaş Sanatlar Vakfı (ÇAĞSAV) 2021 Onur Ödülleri’nin ressam Yalçın Gökçebağ ile kurumsal alanda Çorum Belediyesi Sanat Müzesi ve Galerisi’ne verileceğini açıkladı.

ÇAĞSAV Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Kahramankaptan, kararın ödül yönetmeliği çerçevesinde yönetim kurulunda oybirliğiyle alındığını belirterek, sunum töreninin pandemiyle ilgili gelişmeler dikkate alınarak ileriki bir tarihte yapılacağını bildirdi.

ÇAĞSAV Onur Ödülü’nün kurumsal alanda tüzel kişi olarak Çorum Sanat Müzesi’ne  verilmesinin gerekçesi ise şöyle belirtildi: “Resim sanatının toplumun değişik kesimlerine tanıtılması yolunda yaptığı katkı, eserleri çalıştaylar ve bağış yoluyla doğrudan sanatçılardan sağlaması, sanat hakkındaki bilgi ve görgünün arttırılması yönündeki etkisi, ilkokuldan itibaren her yaşta öğrenciyi ağırlayarak resim derslerini müzede almaları için hazırladığı koşullarla  sağladığı olumlu ortam nedeniyle Çorum Belediyesi Sanat Müzesi ve Sanat Galerisi’ne verilmiştir.”

Kaynak: Çorum Web TV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sacit 2021-06-02 18:25:05

Bu eseri şehrimize Kazandıran Muzaffer Külcü ve devam ettirenlere teşekkür ederiz.

Misafir Avatar
Servet 2021-06-04 04:44:03 @Sacit

O eserin yapılmasına vesile olanlar da unutulmamalıdır.

Beğenmedim! (0)
Avatar
mehmet 2021-06-03 09:02:04

kendisi gitti ama eserleri konuşulmaya ödül almaya devam ediyor.

Avatar
recep 2021-06-03 11:57:54

Başkan vefalıysa bu ödülü bu eserin yapılmasında emeği geçenlerle paylaşır, en azından bir teşekkür mesajı yayınlar.