‘Çorum Eşrafı’ Kadıköy’de

Fotoğraf Sanatçısı hemşehrimiz Agah Öncül’ün ‘Çorum Eşrafı’ İstanbul'da.

22 Temmuz 2019 Pazartesi 14:37
‘Çorum Eşrafı’ Kadıköy’de

Fotoğraf Sanatçısı hemşehrimiz Agah Öncül’ün ‘Çorum Eşrafı’ isimli çalışması İstanbul Kadıköy’de sanatseverlerle buluşacak.

50’nin üzerinde söyleşi gösteri ve sergi performansı olan, ulusal ve uluslararası dergi, gazete gibi yayınlarda fotoğraf, gezi ve sanat üzerine 100’e yakın yazı, yorum ve makalesi yayınlanmış, iki kitabı basılmış, her yaştan, her kesimden insanları bulundukları an’la ve ortamla kaydetmeye çalışan, insanların ve nesnelerin dünyasına dair belge nitelikli fotoğraf çalışmaları yapan Çorumlu fotoğrafçı Agâh Öncül, birçok şehirde farklı sanat ortamlarında sunduğu ‘Çorum Eşrafı’ isimli Fotoğraf Gösterisi ve Söyleşisi ile bu kez İstanbul Işık ve Gölge Okuma Evi’nde sanatseverler ile buluşuyor.

Sanatçı Öncül, Kadıköy'e yolu düşen tüm hemşehrilerini ve sanatseverleri gösteriye davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.