‘Fırsata Dönüşen Hayatlar’a yoğun ilgi

Fırsata Dönüşen Hayatlar Projesi'ne ilgi yoğun oldu.

18 Mart 2019 Pazartesi 17:14
‘Fırsata Dönüşen Hayatlar’a yoğun ilgi

Çorum Kültür ve Turizm Derneği tarafından Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında hazırlanan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle hazırlanan Fırsata Dönüşen Hayatlar Projesi öğrenci kayıtları Kız Meslek Lisesi Grafik Tasarım Bölümünde yoğun katılımla gerçekleşti.

Kız Meslek Lisesi Salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısının ardından projede yer almak isteyen öğrencilerin kayıtları yapıldı. Proje Koordinatörü Dilek Bilgin ve Eğitimciler Umut Efe Kuşçu ve Salih Karslıoğlu tarafından proje hakkında öğrencilere sunum yapıldı. Soru cevap şeklinde geçen toplantının düzenlenmesinde emeği geçen Kız Meslek Lisesi idarecilerine ve grafik  ve fotoğraf bölümü öğretmenlerine teşekkür eden Bilgin, gösterdikleri ilgi nedeniyle de öğrencileri tebrik etti.

Gençlerin kısa film eğitimine gösterdikleri talebin proje sonunda Çorum’a ciddi katkılar sağlayacağına olan inancını dile gietiren Bilgin, 21 Mart Perşembe günü saat 14.00'te Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Salonu’nda ikinci tanıtımın gerçekleştirileceğini belirterek, tüm yüksekokul öğrencilerini programa davet etti.

Son Güncelleme: 18.03.2019 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Yaktı 2019-03-19 08:28:10

Bu tip etkinliklerin hiç bir zaman amacına ulaşmadığını, ticari kaygısı olan işlerin hep sorunlu olduğunu belirtmek lazım.