Hayati İnanç Belediye TV’de

Divan edebiyatının yaşayan abidelerinden biri olarak nitelendirilen Hayati İnanç, Çorum Belediyesi Web TV'de aynı zamanda edebiyatçı olan Başkan Yardımcısı Turhan Candan'ın canlı yayın konuğu olacak.

23 Mayıs 2020 Cumartesi 20:36
Hayati İnanç Belediye TV’de

Türkiye'nin yaşayan hazinelerinden birisi olarak kabul edilen Hayati İnanç, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Belediye Web Tv’nin canlı yayın konuğu olacak.
Avukat, yayıncı, yönetici, denetçi, öğretmen, sunucu ve aynı zamanda edebiyatçı olan Hayati İnanç, zengin birikimiyle dikkat çeken bir isim. Divan edebiyatının yaşayan abidelerinden biri olarak nitelendirilen İnanç, 24 Mayıs Pazar günü bayramın ilk günü saat 21.00’de Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda edebiyatçı Turhan Candan ile 'Bu bayram sizdeyiz' isimli sohbet programına katılacak.

Son Güncelleme: 23.05.2020 22:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adsız 2020-05-24 02:17:52

Böyle bir TV kanalı varda bizim niye haberimiz yok.Frekans vb