Hitit Film Festivali istişaresi

Uluslararası Hitit Anadolu Medeniyetler Film Festivali için istişareler başladı.

10 Mart 2020 Salı 13:45
Hitit Film Festivali istişaresi

Uluslararası Hitit Anadolu Medeniyetleri Film Festivali için istişareler başladı.
Hitit Film Festivali istişare Toplantısı Vali Mustafa Çiftçi’nin başkanlığında Valilik makamında gerçekleştirildi. Toplantıya Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Boğazkale Kaymakamı Yunus Ataman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak, Kültür ve Turizm İl Müdürü Sümeyra Şengül, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat ve OKA İl Koordinatörü Özgür Yalçın katıldı.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ın Çorum ziyaretinde kararlaştırılan film festivalinin Çorum’un tanıtım ve turizminin geliştirilmesine yönelik önemli bir adım olduğu belirtildi. Festival Sinema ve dizi dünyasının Çorum’u daha yakından tanıması ve kentin daha iyi tanıtılması için Çorum Belediyesi öncülüğünde uluslararası düzeyde organize edilecek.

Son Güncelleme: 10.03.2020 13:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
recep 2020-03-10 14:09:01

kimle istişare etmişler. hani yönetmen hani küratör hani kültür yöneticisi hani organizatör? Bu işler öyle kolay değil. hem teknik bilgi gerektirir hem camiayı tanımak gerekir hem de para gerekir. şu mali yapıda kısa sürede katma değeri olmayan böyle bir iş yapmak mantıklı değil. kaldıki içi dolu bir iş de yapılacağını sanmıyorum. kitap fuarı gibi olur. yayınevine para ver getir, yazara para ver getir.. ne anladım bu işten. böyle para harcayıp fuar yapana kadar 300-400 bine kütüphane kur, insanlar ücretsiz okusun. başka yerlerde yayınevleri stant açmak için para öder, bizimkiler gel ne olur stant aç, satış yap da para kazan diye yayınevine para öder:) film festivali de buna döner. parayla amatör film çektirirler, sonra parayla o filmleri izletirler:)

Avatar
Refik 2020-03-10 15:30:47

Film çevittirecek başka akıllı şehir bulamamışlar . Hangi altyapı ile bu işe girip trilyonlar harcanacak .

Avatar
Recep bey 2020-03-10 15:31:14

Recep bey:) film çekmek için profesyonel bilir kişilere gerek yok. Şehrimiz tamamen akp şehri hâline geldi. Neredeyse akp li olmayanı şehirden atacaklar. Film çekmek içinde akp li olmak yeterli olacaktır

Avatar
Hasan 2020-03-10 16:16:20

Harika bir iş...