İhtişamıyla göz kamaştırıyor

Çorum Saat kulesi aydınlatıldı, ihtişamı ortaya çıktı.

24 Temmuz 2019 Çarşamba 17:10
İhtişamıyla göz kamaştırıyor

Çorum’un adıyla bütünleşen ve kendine has mimari özellikleriyle farklı olan  Çorum Saat Kulesi tüm ihtişamıyla göz kamaştırıyor.

AYDINLATMA TAMAM SIRA KADRANLARDA

Çorum’un her yönüyle harika bir şehir olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Çorum, Anadolu’da en özel şehirlerden bir tanesi. Gerek tarihi özellikleriyle, gerek din turizmiyle gerekse kendine özgü mistik havasıyla ve sıcacık insanlarıyla gönülleri fetheden bir şehir. Çorum’a özgü en önemli eserlerden biri de Osmanlı son döneminde 7-8 Hasan Paşa tarafından yaptırılan Tarihi Saat Kulesi. Uzun zamandır her hangi bir tadilat görmeden adeta sönük bir şekilde orada duruyordu. İşe aydınlatmasını yaparak başladık. Saat kulemizin aydınlatması tamam, şimdi de kadranlarını değiştireceğiz. Şehrimizin her değerine olduğu gibi Saat Kulesi’ne de gereken önemi gösteriyoruz, göstermeye devam edeceğiz. Çünkü biz bu şehrin sevdalısıyız” dedi.

Sadece ışıklandırmasının yapılmasıyla bile Tarihi Saat Kulesinin ihtişamlı bir görünüme kavuştuğunu ifade eden Başkan Aşgın, Tarihi Saat Kulesinin özellikle akşamları izlemeye doyulmayacak kadar güzel olduğunu söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2019-07-24 18:21:08

Işıklandırma 10 numara olmuş işte budur. Emeği geçenlere teşekkürler

Avatar
hüdavendigar 2019-07-25 09:33:33

güzel olmuş teşekkür ediyoruz. birde yollara el atsak başkanım yollar kötü tesfiyeler göçmüş çatlak arabanın alt takımı ses veriyor artık

Avatar
Kenann 2019-07-24 17:45:51

Çorum Belediyesi çalışmıyor hiçbir proje üretemiyor diyenlere kapak olsun...

Misafir Avatar
okuryazar 2019-07-24 18:03:07 @Kenann

arkadaşım bu proje değildir bu zaten belediyenin yapması zorunda olduğu bir iştir. büyükşehirlere gidersen bunlar standarttır. proje diyebileceğimiz çorum'a çok büyük faydası olan bir olayla daha karşılaşmadık umarım karşılaşırız.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Ünal 2019-07-25 01:41:48

Abi yukarıdaki sarı ledler iyi gözükmüyor. Saklı olmalıydı ya da olmasa saat kulesi daha güzel gözükecek