İki merkeze renkli açılış

Çorum Belediyesi Aile Eğitim ve Danışmanlık Merkezi ile Göngörmüşler Sosyal Tesisleri renkli bir törenle hizmete girdi.

19 Haziran 2020 Cuma 15:39
İki merkeze renkli açılış

Çorum Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Aile Eğitim ve Danışmanlık Merkezi ile Göngörmüşler Sosyal Tesisleri bugün düzenlenen renkli bir törenle hizmete açıldı.

Eski Karakol Binası olarak da bilinen Abbasoğlu Konağı’ndaki (Velipaşa Konağı yanı) açılış saat 13.30’da gerçekleştirildi.

Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak ile davetlilerin katıldığı açılışta konuşan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Seçim döneminde verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini belirterek, Çorum Belediyesi tarafından restore edildikten sonra Aile Eğitim ve Danışmanlık Merkezi haline getirilen konağın bundan böyle Çorum halkına en güzel şekilde hizmet vereceğini ifade etti.

Seçim dönemi Aile Eğitim ve Danışmanlık Merkezini Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri bünyesinden çıkararak müstakil bir binaya kavuşturma sözü verdiklerini hatırlatan Başkan Aşgın, “Velipaşa Kadın kültür ve Sanat Merkezimizde kısıtlı imkânlarla çalışmalarını sürdüren Aile Eğitim ve Danışmanlık Merkezimizi daha ferah ve daha nezih bir binaya taşıyoruz. Aile, bizim kültürümüzde çok önemli bir yere sahip, toplumun temel taşı. Aile yapımızın güçlendirilmesine yönelik çalışmalarımıza özel önem veriyoruz. Güngörmüşler Sosyal Tesislerimiz için de sözümüzü yerine getirdik. Büyüklerimiz artık burada bir araya gelip keyifli vakit geçirebilecek.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep 2020-06-19 18:04:24

Şu görüntüye bakın. Hepsi dipdibe. Yazıklar olsun. Onların örnek olması gerekiyor. Kendileri uymayınca varandaşın uymasını nasıl beklersiniz. Açılışın zamanı mı!!! Yazıklar olsun! Bu sağlık çalışanlarına, aylardır tedbirli yaşayanlara ihanettir. Cumhurbaşkanı olsan şu fotoğrafı görünce hepsini görevden alırım. Yazıktır günahtır! Kamu sağlığını hiçe saymaktır bu!

Avatar
hayri 2020-06-19 18:29:26

örnek protokol. Siz böyle yaptıkça o yapılan anonsların doktorların çalışmalarının hiç hükmü yok.

Avatar
Nerde 3.150 şer ceza 2020-06-19 19:02:49

Eğer başka bir partinin eylemi gösterisi veya mitingi olsaydı her birine eminim 3.150 şer tl cezayı keyifle keserlerdi. Ama durum akp ve belediye olunca tabiki ceza kesilmez