Kampanyaya Muhsin Dere desteği

Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere, ‘Çocuklarımız Okusun Diye’ kampanyasına destek verdi.

10 Ekim 2022 Pazartesi 22:34
Kampanyaya Muhsin Dere desteği

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Çorum Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ömer Arslan ve Başkan Yardımcısı Atakan Akman ile birlikte ‘Çocuklarımız Okusun Diye’ kampanyası çerçevesinde Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere’yi ziyaret etti.

Ziyarette Çorum Valiliği, Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum İl Özel İdaresi, Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çorum İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Çorum Kültür ve Turizm Derneği İşbirliği ile yürütülen proje ile gerçekleştirilmek istenen hedefler hakkında hemşehrimiz Milli Savunma Bakan Yardımcısı Sayın Muhsin Dere'ye bilgi sunuldu ve destekleri talep edildi.

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, Çorum Belediyesi tarafından 10’uncusu düzenlenen Kitap ve Kültür Günleri’ne katılan öğrencilerin "Çocuklarımız Okusun Diye" projesi ile temin edilecek kitap alım kuponlarıyla istedikleri kitapları alma imkânına kavuşacaklarını, böylece kitabın ve okumanın öneminin çocuklarımızın zihin dünyasında önemli bir yer edineceğinden şüphesi olmadığını dile getirdi.

Kampanyaya koşulsuz destek sözü veren Muhsin Dere, tüm Çorumluları kampanyaya katkı vermeye davet etti.

Son Güncelleme: 11.10.2022 19:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faik 2022-10-10 23:13:43

Habercim şöyle bilgileri sabitlesen de kampanyaya biz de destek çıkabilsek.. Çorum'daki para sahiplerinin pek hayrı dokunmuyor belli ki adamlar nerelere gitmişler..

Avatar
Haklı 2022-10-11 08:11:16

Memleketin “büyük adamları” okuyarak mı koltuk kaptılar, haklılar tabi bu işlere bakmamakla..

Avatar
metin 2022-10-10 23:39:00

Nerde hakkaten vekilidir, bldbaşkanıdır falan? Köyünüze toki yaptıracağız, falan tanıdığın tarlasından yol geçireceğiz derken akıllı uslu işlere sıra mı bulamıyorsunuz aga?

Avatar
Veli 2022-10-11 16:04:24

Vekilleri bu kampanyada görmek istiyoruz, hem de verdikleri rakamı açıklayarak. Öyle bol keseden atıp tutmayı bıraksınlar, gençlerin bir kitap bari almasına destek olsunlar.

Avatar
Wuwwww 2022-10-10 23:04:54

Adam 200 bin lira bağışlamış diyorlar , çok çok çok tebrik ediyorum..
Konuyu anlayan algılayan ciddiye alan biri çıkmış walla..

Avatar
M. Tekindere 2022-10-10 23:12:22

Ya birader bu adamlar kaç zamandır adam adam gezip, kitap için para topluyor, hepsi de haber oluyor. Bakan yardımcısı dediğin Ankara'da olur, adamlar oraya kadar gitmişler YA! NERDE BİRADER BİZİM VEKİLLERİMİZ FALAN?! İnşaatta baretli poz işlerini bi'salın be. Şöyle hayır işlerinde ilk bunların adını da görelim artık be...

Avatar
Haha 2022-10-10 23:17:27

Son YİRMİBEŞ haberdir vekillerimizi göremiyoruz ya hayırdır, hava soğudu diye mi bunlardan ses çıkmıyor? İnsanın aklına kötü şeyler geliyor... Yoksa bu okuma yazma işlerinden mi çekindiler? )) Kalem kitap ilim irfan işlerine gelmiyor adamların, varsa yoksa boş muhabbet, beylik pozlar zaten...

Avatar
Selçuk 2022-10-11 13:37:47

Valiliği, Belediyeyi ve Kültür Turizm Derneğini tebrik ediyorum. Bu işler vizyon işler. Her siyasetçinin aklı ermez, önemsemezler de zaten. Çünkü bu günü, yani kendi günlerini düşünürler. Gününü gün eden yarını düşünmez; yarınlar da onları düşünmez. Yarınlarımızı düşünenlere selam olsun..