Kuzey Gücü’nden iki görüşme

Beke Kaplıcaları’na yatırım yapma girişiminde bulunan Kuzey Gücü Şirketi yöneticileri iki ayrı ziyaret yaptı.

19 Ağustos 2019 Pazartesi 17:57
Kuzey Gücü’nden iki görüşme

Beke Kaplıcaları’na yatırım yapma girişiminde bulunan Kuzey Gücü Şirketi yöneticileri Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve Kültür ve Turizm Müdürü Sümeyra Şengül’ü ziyaret etti.

Gücü Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emir Serkan Kılıç, Genel Müdür Şahin Yıldız, Genel Koordinatör Enver Yılmaz, Basın Danışmanı Duran Atak, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti.
Kuzey Gücü Şirketler Grubu hakkında bilgi veren şirket yöneticileri, "Kuzey gücü SPA termal Kaplıca Projesi ve Çorum’a yapılması planlanan diğer projeler hakkında bilgi ve döküman sundular.

Belediye Başkanı Aşgın da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bölge ve şehre yapılacak her türlü yatırımı önemsediklerini, yapılması gereken desteği yasal çerçevede sağlayacaklarını kaydetti.

TURİZM MÜDÜRÜ ZİYARETİ

Kuzey Gücü yöneticileri Emir Serkan Kılıç, Şahin Yıldız ve Enver Yılmaz, Kültür ve Turizm Müdürü Sümeyra Şengül’ü ziyaret etti.

Şengül’e yeni görevinde başarı dileklerini ileten şirket yönetimi, bölgeye yapmayı planladıkları turistik tesisler ve yatırımlar hakkında bilgi paylaşımında bulundular.

Kültür ve Turizm Müdürü Sümeyra Şengül de, yapılacak projelerde kültürel ve tarihi dokuyu koruyarak tanıtıma katkı sağlayacak yatırımlara destek vereceklerini, bu ve benzeri yatırımların bölgenin istihdam ve kalkınmasını olumlu etkileyeceğini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.