Meydan doldu, sırada Uğur Işılak var

Pop sanatçısı Mehmet Erdem’i Kadeş Meydanı'nda verdiği konserde alan hınc ahınç doldu. Sırada ünlü sanatçı Uğur Işılak konseri var.

02 Haziran 2022 Perşembe 23:44
Meydan doldu, sırada Uğur Işılak var

Çorum Belediyesi ‘Yaz Konserleri’ etkinliği kapsamında ünlü pop sanatçısı Mehmet Erdem’i Çorumlularla buluşturdu.

Kültür-sanat etkinliklerine devam eden Çorum Belediyesi, Mehmet Erdem konseri düzenledi. Sevilen ve gençlerin yakından takip ettiği ünlü sanatçı Mehmet Erdem, Çorumlulara unutulmaz bir gün yaşattı.

Kadeş Meydanı’nda bu akşam düzenlenen konserde meydan hınca hınç doldu.

SIRADA UĞUR IŞILAK VAR

Öte yandan Çorum Belediyesi Yaz Konserleri etkinliğine ünlü sanatçı Uğur Işılak konseri el devam edecek. Sanatçı 11 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 21.00’de Kadeş Barış Meydanı’nda sahne alacak.

Son Güncelleme: 04.06.2022 00:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 2022-06-03 14:35:11

Çorum halkından aldığın vergi ile Çorum'a öğrenci olarak gelmiş kişiler için binlerce lira harcayarak konser verdirmek ne demek

Avatar
DELİ BOZKURT 2022-06-05 12:29:50

BAŞKA ŞEHİRLERDEN GELEN ÖĞRENCİLERİ POHPOHLAMAK İÇİN, EN ÖNEMLİSİDE ŞEHİTLERİN OLDUĞU ŞU DÖNEMLERDE BÖYLE KONSERLER DÜZENLEMEK RESMEN SAVURGANLIKTIR.. BUNLARA HARCANACAK ONCA PARAYLA ÇORUMUN ONCA İHTİYACI GİDERILİRDİ.. SIRF BAZILARI CEBİNİ DOLDURSUN DİYE 10 LİRALIK ORGANİZASYONLARI 100 LIRAYA MAÂL EDEREK BÖYLE SAÇMALIKLAR YAPIYORSUNUZYA, YAZIKLAR OLSUN, ALLAH ELBET YEDİĞİNİZ ONCA KUL HAKKINI SORACAKTIR, ALLAH YARINA BIRAKIRDA YANINIZA BIRAKMAZ..