Turizm projeleri DOKAP’a teslim

Çorum Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nce turizm ve sürdürülebilir çevre başlığı altında hazırlanan  projeler DOKAP’a teslim edildi.

16 Ekim 2020 Cuma 12:18
Turizm projeleri DOKAP’a teslim

Çorum Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nce turizm ve sürdürülebilir çevre başlığı altında hazırlanan  projeler DOKAP’a teslim edildi.

Yapılan açıklamaya göre, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sümeyra Şengül, Valilik Avrupa Birliği Proje ve Dış İlişkiler Bürosu Koordinatörü Ömer Arslan ve Proje Uzmanı Dilek Bilgin’den oluşan yetkililer, hazırlanan projeler hakkında bilgilendirme yapmak üzere, Merkezi Giresun’da bulunan Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nı (DOKAP) ziyaret etti.

Ziyarette turizm ve sürdürülebilir çevre başlığı altında hazırlanan projelerle ilgili istişarelerde bulunuldu.

DOKAP HAKKINDA

Bilindiği üzere Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren kararnameye göre, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı görev alanına Çorum da dahil edilmişti.

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP BKİ); Doğu Karadeniz Projesi’nin uygulamalarını yerinde koordine etmek ve bu kalkınma projelerinin uygulandığı illerdeki yatırımların gerektirdiği araştırma, planlama, programlama, projelendirme, izleme, değerlendirme ve koordinasyon hizmetlerinin yerine getirilmesini sağlayarak bölgenin kalkınmasını hızlandırma faaliyetlerini yürütüyor

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.