Ülküde Birlik Şenliği

Çorum Ülkü Ocakları 3 mayıs Türkçülük Haftası kapsamında Ülküde Birlik Şenliği düzenledi

01 Mayıs 2018 Salı 13:53
Ülküde Birlik Şenliği

3 Mayıs Türkçülük Haftası kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen Geleneksel Ülküde Birlik Şenliği geçtiğimiz hafta sonu Laçin’in Yeşil Göl mesire alanında gerçekleştirildi.

Şenliğe MHP Teşkilatları, Kamu Sen, Yağmur Damlası Derneği ve TÜRKAV yöneticileri ile çok sayıda ülkücü katıldı.

 Ülkü Ocakları Başkanı M. Yavuz Ünlü, yüzlerce gönüldaş ve ocağın yiğit bozkurtlarının katılımıyla düzenlenen pikniğin kahvaltı programıyla başladığını, doğa gezisi, Grup Fırat konseriyle devam ettiğini bildirdi.

Konserin akabinde Ülkü Ocaklı gençlerin katıldığı yarışmaların düzenlendiğini, zaman zaman hareketin koca kurtları ve yavru kurtlarının da katıldığı yarışmaların eğlenceli anlara sahne olduğunu vurgulayan Ünlü,  Yarışmalardan sonra yemek programı ve ödül töreniyle şenliğin sona erdiğini ifade etti.

Şenliğe verdiği katkılardan dolayı başta Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek, Laçin halkı ve kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan, her daim baş tacı ettikleri değerli ülküdaşlarına teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.