Vahapoğlu Bakan’a sordu

MHP Milletvekili Hemşehrımiz M. Hidayet Vahapoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a Yivlik Köyü çilehanesinin akıbetini sordu

22 Ocak 2021 Cuma 15:55
Vahapoğlu Bakan’a sordu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili hemşehrımiz M. Hidayet Vahapoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un cevaplandırması talebiyle, İskilip’in Dereseki Köyü Evlik Mahallesi’nde bulunan çilehanenin gün yüzüne çıkartılması için proje, çalışma ya da planlama bulunup bulunmadığına TBMM'de dair soru önergesi verdi.

İskilipliler, inanç turizminde önemli bir yeri olan, Fatih Sultan Mehmet"in hocası ve İstanbul'un manevi fatihi Akşemsettin hazretlerinin kurduğu tarihi Evlik Köyü'nde çalışma yapılmasını bekliyor.

Son Güncelleme: 23.01.2021 09:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2021-01-23 12:02:53

Sayın vekilimiz;
TOSYA İSKİLİP YOLU İÇİN AKTİF NE YAPILIYOR?
İlçemizin bu yol arzusunu kendide biliyor. Seçimdede bu yoldün bahsetti. İnanç turizm açısından da dikkat çektiği konu çok önemli. Doğa, Tarih, Mutfak bulunmaz olanaklar. Heleki İktidarın. genel başkan yardımcıları da İlçeye bağı var AMA İCRAAT ? OLURMU UMUT DÜNYASI UMUT Vatandaş ayarı çeker!!!

Avatar
Vahapoglu 2021-01-23 12:45:25

Benim anlamadigim bakana ne soruyor ki. Siz iktidar ortagisiniz, siz olmazsaniz bu saray hukumeti bir gunde çöker. Verin emri bakana ilgilensin mesele ile. Hatta direk yapsin.

Avatar
Niye 2021-01-23 14:17:23

Niye yapilan yorumlari kesiyosunuz. Adam gibi ya yayinlayin ya da hic yayinlamayin. Sansurcu ylkalar