Vali ve Başkan türkülere eşlik etti

Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nu ziyaretlerinde türkülere eşlik ettiler.

02 Ocak 2020 Perşembe 12:31
Vali ve Başkan türkülere eşlik etti

Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nu ziyaret etti.

Vali ve Başkan Şef Arif Sadeçolak yönetiminde çalışmalarını Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu’nda sürdüren koronun seslendirdiği türkülere eşlik ettiler.

Şef Arif Sadeçolak’tan çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın “Ziyaretimizde gördük ki şefimiz Arif Sadeçolak nezaretinde koromuz gerçekten de mükemmel çalışıyor. Çalışamaların tamamlanmasının ardından koromuz hemşehrilerimize muhteşem bir konser verecek. Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi ile birlikte günün yorgunluğunu koromuzun seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle attık. Başta şefimiz Arif Sadeçolak olmak üzere tüm koro ekibine başarılar diliyorum” dedi.

Her geçen yıl koroya olan ilginin artarak devam ettiğini belirten Türk Halk Müziği koro şefi Arif Sadeçolak ise “Sanata verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür ediyorum “dedi.

Son Güncelleme: 02.01.2020 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hangi yorgunluk? 2020-01-02 13:02:06

hangi yorgunluğu, neyin yorgunluğunu atmışlar acaba? Koroyu ziyaret ettikleri akşamın gündüzünde Sayın Başkanımızı yoran zorlu işler nelerdi acaba?

Avatar
Don Kişot 2020-01-02 23:25:16

Ulen Vali beyide kendinize benzettinizya, biri burda yazmıştı yine t. Atlamazı mumla ararız diye