Öğrencilere mesaj var

YÖK yeni koronavirüs salgını nedeniyle  bir süre ara verilen yüksek öğretime 23 Mart'ta başlanacağını duyururken, Hitit Üniversitesi de planlamalarına başladı.

20 Mart 2020 Cuma 15:54
Öğrencilere mesaj var

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) yeni koronavirüs salgını nedeniyle  bir süre ara verilen yüksek öğretime 23 Mart 2020 Pazartesi gününden itibaren dijital imkanlar ve uzaktan öğretim ile devam edileceğini açıkladı.

YÖK’ün açıklamasını paylaşan Hitit Üniversitesi de, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “YÖK Başkanımızın dediği gibi sizler gerçekten bu ülkenin alternatifi olmayan değerlerisiniz. Merak etmeyin en kısa sürede kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ancak bu sefer biz sizlerin evine misafir olacağız.” İfadelerine yer verdi.

Hitit Üniversitesi’ni önümüzdeki günlerde planlama yaparak nasıl bir yöntemle öğretime devam edeceğini öğrencilerine duyurması bekleniyor.

Son Güncelleme: 20.03.2020 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oğuzhan 2020-03-20 20:20:42

Tüm üniversiteler kararlarını aldı, neyi nasıl yapacağını duyurdu. Bizimkiler hala bi karar alamamış.