Mevcut yardımcılarla devam

Çorum Belediyesi'nde mevcut başkan yardımcılıklarında değişiklik veya yeni atama düşünülmüyor, bir kaç müdürlükte ihtiyaca göre değişim yaşanabilir

08 Şubat 2018 Perşembe 15:53
Mevcut yardımcılarla devam

Çorum Belediyesi’nde bazı meclis üyelerinin istifası, iki birimde görev değişikliğinin ardından Belediye Başkan Yardımcılığı ve birim müdürlerinde değişim olup olmayacağı konuşulmaya başlandı.

Edinilen bilgiye göre, Zeki Gül yönetimindeki Çorum Belediyesi’nde mevcut belediye başkan yardımcıları ile göreve devam edileceği, şimdilik boşalan belediye başkan yardımcılığı görevine herhangi bir atama yapılmasının düşünülmediği, önümüzdeki süreçte ihtiyaçlar doğrultusunda uygun görülen noktalarda tasarrufta bulunabileceği, ancak şimdilik böyle bir düşüncenin olmadığı belirtiliyor.

BİRİM MÜDÜRLÜKLERİNDE NE OLACAK?

Öte yandan Çorum Belediyesi'nde Özel Kalem Müdürlüğü'nde yaşanan değişikliğin ardından bir kaç birim müdürlüğünde daha ihtiyaç hasıl olduğu takdirde görev değişikliği yapılabileceği ifade ediliyor.

Son Güncelleme: 09.02.2018 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alim 2018-02-08 19:33:09

Şimdi olmadı iste. Dağ fare doğurdu

Avatar
Kifayetsiz Muhteris 2018-02-08 18:49:34

İsabetli karar