Hemşehrimize çirkin saldırı

Çorum’da bir süre önce yayınını durduran TV 19'da haber spikerliği de yapan Beyaz TV muhabiri Gazeteci Tuğçe Ünsal, görevi sırasında saldırıya uğradı.

16 Haziran 2019 Pazar 15:31
Hemşehrimize çirkin saldırı

Çorum’da bir süre önce yayınını durduran TV 19’da haber spikerliği de yapan Beyaz TV muhabiri Gazeteci Tuğçe Ünsal ve kameraman Serkan Çinier Ankara’nın Beypazarı ilçesinden  gelen izleyici şikayetleri üzerine ilçe Şehir Mezarlığı’nın durumunu görüntülemek üzere bölgeye gitti.

Yaygın basında yer alan haberlere göre, bir grup gazetecilerin çekim yapmasına engel olmaya çalıştı. Mezarlık alanında görülen bir kadın Beyaz TV ekibine hakaret etti. Ayrıca Beyaz TV ekibinin görüntülerini çekerek sosyal medyada paylaştı. Beyaz TV ekibini hedef gösteren paylaşımlar nedeniyle toplanan bir grup, gazetecileri engellemeye çalıştı. Bir kişi ise kameramanı darp etti. Saldırıyı cep telefonuyla kaydeden muhabir Ünsal’a da engel olmak istendi. Kameraman ve muhabiri darp eden şüpheliler olay yerinden kaçtı. Saldırganın darp ettiği kameraman Serkan Çinier, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak kargaşa hastanede de devam etti. Hastane önünde yaşanan arbedeye polis müdahale etti. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı. Savcılık ve polis soruşturmayı sürdürüyor.

Son Güncelleme: 16.06.2019 16:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.