Aşgın'dan mesaj var

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, sağlık durumunun iyi olduğu mesajını paylaştı.

26 Ekim 2022 Çarşamba 22:38
Aşgın'dan mesaj var

Safra kesisi iltihabı teşhisiyle hastaneye yatan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, sağlık durumu ile ilgili yeni bir mesaj paylaştı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, sağlık durumunun iyİ olduğunu, en kısa sürede görevinin başına döneceğini bildirdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Aşgın, safra kesesi iltihabı teşhisiyle Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altında olduğunu belirterek, genel olarak sağlık durumunun iyi olduğunu, bir kaç gün tedavisinin devam edeceğini bildirdi.

İşte o mesaj:

Son Güncelleme: 26.10.2022 22:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aşgın'a mesaj 2022-10-27 07:44:21

Öncelikle geçmiş olsun. Bisikletleri verdiğiniz kişileri birde denetleseniz terbiyesiz gençler bisikletlerle kaldırımlarda yaşlıların kabusu oldular ve gazi caddesinde bisikletle gezerken küfürleşiyorlar denetleme olmayacaksa en azında gazi caddesinde kaldırın bisikletleri bari ah almayın.

Avatar
Batandaş 2022-10-28 08:01:08

Başkan, en başarılı belediye başkanlarına seni seçmemişler. Kent Parktaki elektronik göstergeyi tasarruf olsun diye mi kapattırdın? valla hiç yakışmadı belediyeye çok ayıp 1 aydır çalışmıyor.

Avatar
AZEM 2022-10-27 08:08:42

GEÇMİŞ OLSUN HOCAM