Aytaç İşçileri’nin sorunu Bakan’da

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Bakan Çelik ile birlikte Aytaç İşçileriyle biraraya geldi.

02 Temmuz 2013 Salı 19:06
 Aytaç İşçileri’nin sorunu Bakan’da


Aytaç İşçileri sorunlarını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e ilettiler. İşçiler, özellikle işletmede yaşanan sorunların ve yaşadıkları sıkıntıların biran önce çözüme kavuşturulması konusunda hem yasal imkânlardan yararlanmak hem de Çalışma Bakanlığının konuya ilişkin girişimlerde bulunmasını talep etmek üzere Bakanlığa geldiklerini söylediler.


İşçileri dinleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik yaklaşan mübarek ramazan ayı öncesinde bir kısım girişimlerde bulunarak sonucu sendika ve milletvekili arkadaşlarla paylaşacağını özellikle mevzuattan kaynaklanan önemli gelişmelerin biran önce gerçekleşmesi için çaba göstereceğini söyledi. Görüşmede Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz, İdris Şahin, Öz Gıda İş Sendikasının yöneticileri ve İşyeri temsilcileri de bulundular.

Dün Türkiye Büyük Millet Meclisinde Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'nun makamında bir toplantı yapılmış. Toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz, İdris Şahin katılmışlardı. Bugün yapılan toplantının gerçekleştirilmesi ve çalışanların dinlenerek bir yol haritası oluşturulması konusunda görüş birliği oluşturulmuştu. Bugün ikinci aşama gerçekleştirilmiş oldu ve çalışanlar dinlendi. Bundan sonraki süreçte işletmenin görüşü alınarak, işçi ve işverenin görüşleri, Çalışma Bakanlığının çabaları, mevzuatın gerekleri gündemde olgunlaşmış olarak işçilerle paylaşılacak ve kalıcı bir çözüm üretilmeye çalışılacak.






Son Güncelleme: 02.07.2013 19:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.