Çorum’a 369 kontenjan

Sağlık Bakanlığı Çorum’da 98 sürekli işçi alacak.

28 Kasım 2022 Pazartesi 12:53
Çorum’a 369 kontenjan

Sağlık Bakanlığı'nca, Çorum’da istihdam edilmek üzere ÖSYM KPSS puanı ile 271 sözleşmeli sağlık personeli ve İŞKUR üzerinden de 98 işçi kadrosunda alım yapılacak.

Çorum’a toplam 369 kişilik kontenjan tahsis edildi.

Ortaöğretim, Ön Lisans ve Lisans; ilgili bölüm mezunları ÖSYM üzerinden 30 Kasım-5 Aralık 2022 tarihleri arasında tercih yapabilecekler.

İşçi pozisyonu için yapılacak başvurular ise İş-Kur üzerinden 28 Kasım-2 Aralık 2022 tarihleri arasında alınırken, 40 yaşını doldurmamış olanlar, yani 28 Kasım 1982 ve sonrası doğanlar başvuru yapabilecekler.

İşçi pozisyonları için kura çekimi Ankara'da noter huzurunda gerçekleştirilecek. Ayrıca mülakat yapılmayacak.

İş Kur üzerinden başvuru yapacaklar ikamet ettikleri İl'lerin kontenjanlarına başvuru yapabilecekler. Çorum'a, Çorum dışından başvuru kabul edilmeyecek.

İŞÇİ KADROLARI

İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Çorum’da işçi kontenjanına 29 temizlik görevlisi, 40 güvenlik görevlisi, 12 klinik destek elemanı, 3 elektrikçi, 3 inşaat boyacısı, 1 marangoz, 2 ısıtma ve sıhhı tesisatçı, 2 bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı, 1 biyomedikal cihaz teknolojileri servis destekleme elemanı, 5 hasta karşılama ve yönlendirme personeli  olmak üzere İŞKUR üzerinde toplam 98 kişi görevlendirilecek. Diğer kadrolar ise şöyle:

Son Güncelleme: 28.11.2022 20:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.