Çorumlu bekliyordu, Vali o merkezi inceledi

Vali Mustafa Çİftçi, Çorumlular'ın sağlık hizmeti sunumunu beklediği Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

12 Nisan 2023 Çarşamba 11:12
Çorumlu bekliyordu, Vali o merkezi inceledi

Vali Mustafa Çiftçi, Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında inşaat çalışmaları devam eden Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nde incelemelerde bulunan Vali Çiftçi, Başhekim Doç. Dr. Sinan Zehir’den son durum hakkında bilgi aldı.

BİNA, CİHAZ VE HEKİM

Edindiğimiz bilgilere göre; Valilik Özel İl Özel İdakesi tarafından yapımı üstlenilen ve kente sağlık alanında önemli bir yatırım olan Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin iki etaplı bina yapımında belli bir aşama kaydedildiği belirtilirken, Çorumlular merkezde bilhassa cihazlarla ilgili noksanlıklarının tamamlanması ve nihai olarak hekim ve sağlık personeli atamalarıyla sağlık hizmeti sunumunun başlamasını bekliyor.

Bilindiği üzere Çorum'da kanser hastaları teşhis ve tedavi için Ankara ve Samsun gibi merkezlere gidiyor.

Son Güncelleme: 12.04.2023 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sağlıkçı kadın 2023-04-12 12:23:59

Mesut hocanin çok emeği var bütün aşamalarda..Allah razı olsun

Avatar
Kerametliye yanıt 2023-04-12 18:15:03

Eser ziyaret edilmekle ortaya konmuyor. Bu siyasiler birbirlerinin ayağını kaydırırken onkoloji merkezi için uğraşanları hastanedeli biz personeller çok iyi biliyoruz. İş ortaya çıktıktan sonra sahiplenen çok olur. Vali bey mülki amir olarak kontrol etmiş. Desteklerini hep hissettik biz personel olarak. Allah razı olsun. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Şov yapanlar çekilsin kenara.

Avatar
Show bitti 2023-04-12 12:11:40

Hani vekiller yok yaninda Vali Bey'in. A.S.C ve Kavuncu nerdeler. Yatirim yaptik Corum'a demeleri lazimdi. Demek ki sov zamani bitmis.

Avatar
Veli 2023-04-12 13:46:47

Seçim geliyo ama hala onkoloji, kırkdilim tüneli . Eski hastane. Diş hastanesi bitmedi.

Avatar
Keramet Y. 2023-04-12 12:20:40

Bu eser asc'nindir. Şimdiye kadar hiç ziyaret etmeyip şimdi ziyaret etmek nie*