Eczacılardan 1 dakikalık saygı duruşu

Çorum'da eczacılar Koronavirüsten hayatını kaybeden meslektaşları için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu,

13 Nisan 2020 Pazartesi 12:24
Eczacılardan 1 dakikalık saygı duruşu

Çorum’un Sungurlu ilçesinde faaliyet gösteren eczacılar, sağlık hizmeti sunarken virüs kaparak hayatlarını kaybeden eczacı meslektaşları için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundular.


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Çorum Eczacı Odası Sungurlu Temsilcisi Ecz. Bekir Sami Ünsal, “Corona Virüsü ile mücadelede Eczaneler, 1. Basamak Sağlık hizmeti veren kuruluşlardır. Her türlü riski ve tehlikeyi göze alarak yürütmüş olduğumuz bu sağlık hizmetini yerine getirmekten onur duyuyoruz. COVİD 19 mücadelesi kapsamında; hizmet verirken virüs kaparak hayatlarını kaybetmiş olan eczacı meslektaşlarımız için Sungurlu eczacıları olarak; Eczanelerimizde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunarak vefat etmiş olan eczacılarımızı andık. Ruhları şâd, mekânları cennet olsun.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.