Hastane’ye yeni Başhekim

Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine KBB Öğretim Üyesi Doç. Dr. Doğan Atan'ın atanması ağırlık kazandı.

04 Nisan 2019 Perşembe 00:44
Hastane’ye yeni Başhekim

Hastane'ye atanacak yeni başhekim belli oldu.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, yerel seçime birkaç gün kala düzenlediği basın toplantısında seçim sonrası Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde köklü idari değişikliğe gidileceğini açıklamış, hasta memnuniyetinin artırılması için yapılacak değişikliğin seçimden hemen sonra gerçekleşeceğini ifade etmişti.
Edindiğimiz bilgiye göre, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Cerrahisi Ana bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar, Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gidiyor.
Hastane Başhekimliği için HİTÜ Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Ana bilim Dalı Öğretim  Üyesi Doç. Dr. Doğan Atan ile Başhekim Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Erdal Komut’un ismi geçiyordu.

Hastane Başhekimliğine KBB Öğretim  Üyesi Doç. Dr. Doğan Atan’ın atanması ağırlık kazandı. Atamaya dair resmi onayın Sağlık Bakanlığı’na gönderildiği, bakanlıktan gelecek cevabın beklendiği öğrenildi.
Öte yandan Başhekim atamasından hemen sonra idari kadrolarda değişimin yaşanacağı belirtiliyor.

Son Güncelleme: 04.04.2019 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HAYROLA 2019-04-04 08:22:38

insAllah basarılı olur.hastanenin durumu pek iç acıcı değil. menzil cimi yoksa umarım değildir. insAllah vatansevercidir,ahlaklıdır,çalışkandır.....

Avatar
Çorum19 2019-04-04 09:44:45

Ah ahhh hastane başhekimi atanacak bu değişikliğin kararını Ak Parti İl Başkanı ve yanında ki veriyor. Yusuf Ahlatçı Avukatlığın yanında Sağlık Yöneticiliği, Tıp ile alakalı bir eğitim daha mı aldı yoksa... Gerçi bir yere temizlik işçisi, güvenlik alınsa yine il başkanı atıyor. MaşAllahı var her konuda liyakat sahibi bir il başkanımız var.

Misafir Avatar
ccc 2019-11-22 18:35:21 @Çorum19

çorum 19 ak partinin yanındakiler veriyor dogan hoca gitti 4 4 lüt doktor kbb bölümünü ankara havada kapıyor bırakmadı kendi adamını şimdi getirttir ak parti haltini yiyon saglık bu saglık ak parti olmazsa saglık olmaz

Beğenmedim! (0)
Avatar
Veli 2019-04-04 06:58:54

Ak parti il teşkilatının burnunu soktuğu işler hep başarısız oldu. Yöneticileri emir eri görüp her ilerine karışıyor. İl başkanı da seçimden önce millete parmak salladı hezimete uğradı.

Avatar
Vatandaş 2019-04-04 07:42:46

Hayırlı olsun ama yetmez , değişime devam edilmeli en tepedekiler ve en alttaki ne kadar yönetici sıfatı taşıyanların hepsinin değişmesi lazım

Avatar
çorumlu 2019-04-04 08:25:21

SADECE VE SADECE LİYAKATLI KİŞİLERİ GETİRİN YETER ŞU PARTİLİ BU PARTİLİ ŞUNUN ADAMI BUNUN ADAMI İŞLERİNİ BIRAKIN LÜTFEN EĞİTİMİ YETERLİLİĞİ UYAN KİŞİLER OLSUN BU SAĞLIK OYUNCAK DEĞİL HALK BU İŞLERİN SIKI TAKİPÇİSİ ARTIK GÖZLER ÜZERİNİZDE SİYASİLER BU İŞE KARIŞMASIN İŞİ EHLİNE VERİN İŞİ EHLİNE VERİN İŞİ EHLİNE VERİN

Avatar
hastane 2019-04-04 07:26:12

idari yoneticilerinde degismesi bir elzemmm

Avatar
Ne önemi var ki 2019-04-08 19:57:28

Sıkıntıyı yaşayan hastane de çorum halkı halkın şikayetçi olacağı siyasilerin yakınlarından şikayet gelmiyorki onların işi 10 dakikada sonuçlanıyor sıra bekletilmiyor başhrkimlikte bir de çaylarını içiyorlar köyden ilçeden felen garibana da sıra yok bugün git yarın gel durum bu sadece hastane değil bütün resmi kurumlar aynı birileri birilerinin işini yapmak için oralara hakkıyla değil kasıtlı ve bilerek getiriliyorlar

Avatar
Çorumlu doktor 2019-04-10 13:17:31

Hastanenin kalabalık olmasının nedeni ilçe hastanelerinin yetersiz olması.. İlçe hastanelerinin yetersiz olmasının nedeni döner sermaye olmaması..