‘Haydi Gel Sen de Tarifini Al’

Çölyak Derneği’nin ‘Glutensiz Üret Sağlıklı Tüket’ projesinin ‘Haydi Gel Sen De Tarifini Al’ etkinliği yoğun katılımla gerçekleştirildi

16 Şubat 2019 Cumartesi 12:48
‘Haydi Gel Sen de Tarifini Al’

Çölyak Derneği’nin ‘Glutensiz Üret Sağlıklı Tüket’ projesininGlutensiz Tarifini Al’ faaliyeti kapsamında düzenlediği ‘Haydi Gel Sen De Tarifini Al’ etkinliği büyük bir ilgi ve katılımla gerçekleştirildi.

Alanında Türkiye’nin en önemli ve başarılı uzmanlardan biri olan Glutensiz Şef Süleyman Engin’in glutensiz tarifler verdiği toplantıya, Çorum Çölyak Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, dernek üyeleri ve çok sayıda glutensiz beslenmeye ilgi gösteren vatandaş katıldı.

Çölyak Derneği Başkanı Hacer Kesici’nin açış konuşmasından sonra sunumunu gerçekleştiren Glutensiz Şef Süleyman Engin, çok özel tariflerini paylaştı ve soruları cevaplandırdı. Şefin samimi ve mütevazı tavırları tüm katılımcılar tarafından takdirle karşılandı. Yaklaşık 2 saat süren ve çok verimli geçen etkinlik, glutensiz kokteyl ile sonlandı.

Çölyak Derneği yöneticileri, projeye destek veren AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan olmak üzere tüm siyasilere, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü yöneticilerine ve İl Müdürü Mustafa Bayrak’a teşekkür etti.

Son Güncelleme: 16.02.2019 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.