İhbar geldi, inceleme başlatıldı

Çorum Belediyesi’ne ait bir kamyonun yerleşim yerine hafriyat dökerek çevreyi kirletmesi üzerine inceleme başlatıldı.

07 Temmuz 2019 Pazar 11:31
İhbar geldi, inceleme başlatıldı

Çorum Belediyesi’ne ait bir kamyonun yerleşim yerine hafriyat dökerek çevreyi kirlettiği tespit edildi. İhbar üzerine kamyon tespit edildi, sürücü hakkında inceleme başlatıldı, dün gece yarısı da hafriyat dökülen bölge temizlendi.

Konuya ilişkin detay açıklama Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgı’ndan geldi.

‘Çorum sahipsiz değil…’ başlığında bir duyuru yapan Aşgın, sözlerini şöyle sürdürdü;

‘Temiz şehir Çorum’ imajımıza asla zarar vermeyiz... Kimsenin zarar vermesine de asla müsaade etmeyiz...

Geçtiğimiz akşam saatlerinde Gülabibey Mahallemizde bulunan 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu civarına belediyemize ait bir kamyonun harfiyat dökerek çevreyi kirlettiğine dair bir ihbar aldık. Derhal harekete geçerek kısa bir tetkik sonucunda sorumluyu tespit ettik, hakkında derhal inceleme başlattık. Bununla da yetinmedik, sabahı beklemeden temizlik ekibimizi mevzubahis alana seferber ettik. Ekibimiz an itibariyle (gece 00:56) olay yerinde, harfiyat dökülen yeri temizliyor...Temiz şehir Çorum için gece gündüz çalışan tüm ekibimize teşekkür ediyorum..."

Son Güncelleme: 08.07.2019 09:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tebrikler 2019-07-07 11:58:31

Aynı hassasiyeti sayın başkandan kacak inşaatlar içinde bekliyoruz.corum un etrafını kanserli hücreler gibi sarmış olan hobi bahçeleri sorunu çözülmeli. Ayrıca şehir içindeki işgaller kaldırılmalı yolun ortasına bile bile yapılan camii biran önce yıkılmalı. Uygun yere yapılmalı o zaman adaletinize ve samimiyetinize inaniriz

Misafir Avatar
CTY 2019-07-07 13:31:01 @Tebrikler

hobi bahçeleri belediyeyi ilgilendirmiyor... il özel idaresinin sorumluluğunda bilginize... yanlış adrese gitmeyin...

Beğenmedim! (0)
Avatar
Mehmet 2019-07-07 13:40:19

100 in tl karşılığı alınan tarlaları parselleyip kooperatif ve şirketler kurarak aynı tarlayı 50m2 parseller halinde vatandaşlara hisse karşılığı satarak binlerce tl yi haksız kazanç sağlayarak vergi kaçırarak hemde çorum etrafında çarpık yapılaşmaya sebeb olanlar ve bu işi organize edenler hakkındada işlem yapılması konusundada belediyemizin ve ilgili mercilerin gerekli işlemleri yapmalarını aynı hassasiyeti göstermelerini bekleriz.