İşte Çorum'un yeni vaka oranı

Türkiye'nin yeni vaka oranı tablosu yayımlandı

22 Temmuz 2021 Perşembe 21:21
İşte Çorum'un yeni vaka oranı

Sağlık Bakanlığı İllerin 100.000 nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini yayınladı. Haritaya göre; Çorum’da haftalık vaka oranı 100 binde 37.73'ten 100 binde 34.55'e düştü. Yeni orana göre haftalık vaka oranı 25 civarında seyrediyor.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Aşı programını ne kadar kısa sürede tamamlayabilirsek o kadar kısa sürede salgın gündemi dışında kalırız." dedi.

Son Güncelleme: 23.07.2021 00:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adsiz 2021-07-22 22:37:16

Üst bürokrat açılış ve toplantilarda hiç maske ve sosyal mesafeye uymayan fotoğraflarını yapılan haberlerde görüyor ve üzülüyordum.Hiç mi ders alınmıyor diye de düşünürdüm.Bak şimdiden çorum dahil Türkiye'de bir yükselme trendine girildi.Ağustosta 4 dalga korkusu başladı.Yine cumartesi pazar kısmı kapanma veya 15 günlük tam kapanma yaşarsak.İnşAllah yaşamayız.Bunun sorumlusu kurallara uyan halk mı olacak.Yoksa uymayanlarmi.Cevap tüm corumlu bunun sıkıntısını çekecek.