Kalem, başkentte merkez açtı

Op. Dr. Müberra Namlı Kalem ve Op. Dr. Ziya Kalem’in kurucusu oldukları SAKURA Kadın Hastalıkları ve Doğum Merkezi, Çankaya Beysukent Angora Bulvarı üzerinde hizmete açıldı.

11 Haziran 2013 Salı 19:15
 Kalem, başkentte merkez açtı


Mayıs ayının sonunda gerçekleştirilen açılışa Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça ve tıp dünyası ve çeşitli sektörlerden misafirler katıldı. 

Açılış kurdelasını kesen Müsteşar Prof. Dr. Lütfi Akça, açılışı yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, “Ankara’nın bu güzel yöresine yakışır şık ve kaliteli bir kurum olmuş, bu kapıdan giren herkesin şifa bulmasını dilerim.” dedi. Merkezi ve odaları ziyaret eden Akça, SAKURA’yı çok beğendiğini ifade etti.

SAKURA Kadın Hastalıkları ve Doğum Merkezi kurucuları Op. Dr. Müberra Namlı Kalem ve Op. Dr. Ziya Kalem de, “20 yıllık kadın doğum tecrübemizi ve bilgi birikimimizi SAKURA ile kurumsallaştırıp Ankaralı hanımların hizmetine sunduk. SAKURA'yı alışılmış hastane konseptinden uzak, butik hizmet veren bir kurum olarak tasarladık. Tek çatı altında kadın doğum üzerine tüm tetkikler, doğum ve ameliyatlar yapılabilsin istedik. Amacımız muayenehane ortamının konforu ile hastane ortamının güvenini bir arada sağlamaktı. Bunu başarmış olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.” diye konuştular.

KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM’DA BUTİK HİZMET

Beysukent Angora bulvarı üzerinde kurulmuş olan SAKURA, kadın hastalıkları, gebelik, doğum, doğum sonrası ve menopoz süreçleri gibi her biri uzmanlık desteği gerektiren konularda profesyonel hekim kadrosu ve çok özel hizmet anlayışı ile butik hizmet veriyor.

Özel SAKURA Kadın Hastalıkları ve Doğum Merkezi, güncel teknolojisi, uluslararası standartlara sahip hizmet kalitesi,  güler yüzlü ekibi, seçkin uzman doktor ve yardımcı personel kadrosuyla kadın olmanın güzelliğini yaşatmak ve kadın sağlığının koruyucusu olmak misyonu ile karşımıza çıkıyor.

Doğum odaları, ameliyathane, yenidoğan yoğun bakım ünitesi, yetişkin yoğun bakım ünitesi, radyoloji  bölümü, laboratuar, tek kişilik konforlu hasta odaları, kafeterya ve kendine ait otoparkı ile hizmet veren SAKURA, genel kadın sağlığı, gebelik ve doğum, jinekoloji, pediatrik-ergen jinekoloji, ürojinekoloji, jinekolojik onkoloji, infertilite, menopoz gibi alanlarda her yaş grubundaki kadınlara koruyucu ve tedavi edici sağlık hizmeti alma olanağı sunuyor.

İLERİ TEKNOLOJİ VE TETKİK İMKANLARI

SAKURA, kullandığı güncel teknolojiye sahip cihazlarla ileri tetkik ve tanı ve tedavi hizmeti sunuyor. SAKURA’da laboratuar biriminde kadın hastalıkları ve doğum alanındaki tüm rutin tetkikler, tarama testleri, genetik incelemeler yapılabiliyor. Radyoloji bölümünde ise 4D USG, renkli doppler USG, meme USG, kemik dansitometrisi ve digital mamografi gibi ileri görüntüleme yöntemleri kullanılıyor.




Son Güncelleme: 11.06.2013 19:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dilek Ceyhan 2015-08-14 19:29:36

Bende çocuk istiyorum ama olmuyo 2.5 yıldır evliyiz tedavileri sonuç vermedi tam olarak adres alabilrmiyiz

Avatar
Dilek Ceyhan 2015-08-14 19:30:31

Bende çocuk istiyorum ama olmuyo 2.5 yıldır evliyiz tedavileri sonuç vermedi tam olarak adres alabilrmiyiz

Avatar
ilkay dokuyan 2016-03-12 13:03:15

Merhaba ziya bey bende sizinle gorusmek istiyyorum ne zaman gelmem gerek ogrenmek istiyorum

Avatar
şefika citil 2016-07-18 23:14:10

bizi çorumda bırakıp gittiniz şimdi kime gitcemizi bilmiyoruz çok üzgünüz

Avatar
Musa 2017-03-16 22:06:51

Hocam neredesiniz

Avatar
SEVDA ATEŞ 2017-07-25 11:06:58

zi̇ya bey bi̇zi̇ birakip gi̇tmi̇şsi̇ni̇z.ben yi̇ne hami̇leyi̇m bu gün öğrendi̇m.si̇zi̇ ariyoruz.ama yoksunuz.cep tel.deği̇şti̇mi̇.arayip si̇ze danişacaklarimiz oluyor.



Avatar
السلام عليكم... 2024-04-16 14:26:55

احب انوه لكم ولكل المرضى ان مستشفى استينيا الجامعة ليس ليس بالتطور الخاص بزراعة اطفال الانابيب فقط عبارة عن اخذ اموال دون فائدة وانا اكون مسؤول عن كلامي... اخذو مني عينات للزراعة وبالتالي فشلت ومن ثم اخذو العينات للزراعة النسيجي في مركز متطور في تركيا. ولكن النتيجة العينات ليس كافية لأتمام التحليل النسيجي ...
مع كل الاسف اغلب المرضى مغشوشين ومغلوب عليهم فقط دعاية اعلامية على مستوى العالم وبالنهايه فشل... فشل... فشل
اخص بالذكر والتقدير للدكتور زياد انسان محترم وطيب