Karadağ eski günleri hatırlattı

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, hasta ziyaretinde Türkiye'nin sağlıkta yaşadığı eski günleri hatırlattı

06 Mart 2018 Salı 13:25
Karadağ eski günleri hatırlattı

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ve Belediye Başkanı Zeki Gül, hasta ziyaretleri yaptı.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastaneszi’ni ziyaret eden Karadağ, AK Parti iktidarında Türkiye’nin sağlıkta çağ atladığını belirterek, “Geçmişte hastaneye düşenlerin adam yerine konulmadığı bir dönem yaşadık. O günler geride kaldı. Artık herkesin birer doktoru var. Ambulans için birilerine yalvarma dönemi bitti. Artık havayoluyla acil olan hastalar hastaneye sevk ediliyor. Bıçak parası denen illetten milletimiz kurtuldu.” dedi.

Eskiden hastanelerde koğuş sisteminin olduğunu, odaların 8 kişiden oluştuğunu da hatırlatan Karadağ, “Refakatçı ile odalar 16 kişi oluyordu. Nefessiz, sağlıksız bir ortamda tedavi görüyorlardı. Fiziki şartlar çok kötüydü. Bugün 800 yataklı hastanemizde 327 özel odamız var. Dün 20 tane özel oda vardı. Bu odalarımız da 5 yıldız konforunda. Sadece merkezde değil ilçelerimizde öyle. Toplumumuz neye ihtiyaç duyduysa iktidarımız o konforu sağladı.

Ziyaretlere Başhekim Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar, İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı ve hastane yöneticileri de eşlik etti.

Son Güncelleme: 06.03.2018 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.