Maske eylemi

Çorum’da bir grup emekli öğretmen maske kullanımının önemine dikkat çekmek için eylem yaptı.

21 Ağustos 2020 Cuma 16:29
Maske eylemi

Çorum’da bir grup emekli öğretmen korona virüs salgınında maske kullanımının önemine dikkat çekmek amacıyla ilginç bir çalışmaya imza attı.


Hürriyet ve Gazi caddesinde ellerinde maske takan inek, ayı ve eşek resimlerinin bulunduğu dövizleri taşıyan emekli öğretmenler Ekrem Özümar ile Suat Karakeçili ve Mustafa Velidedeoğlu, vatandaşlara maske kullanmaları için çağrıda bulunarak kurallara uyulmasını istediler.


Maske kullanımına dikkat çekmek ve toplumda bir farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir çalışma yaptıklarını dile getiren Ekrem Özümar, dünyayı sarsan korona virüs salgınından dolayı 1 milyona yakın insanın hayatını kaybettiğini açıkladı.
Salgının önlenmesi için İçişleri ve Sağlık Bakanlığının yaptırımlar ve kısıtlamalar getirdiğine dikkat çeken Özümar, “Bizde farkındalık oluşturmak amacıyla bu etkinliği düzenledik. 65 yaş üstü insanlara yeni kurallar geliyor. Yazık değil mi bu insanlara. Sorumsuz birkaç insanın yüzünden evlerine hapis olacaklar. Lütfen bu insanları uyaralım. Kurallara uymayan insanlar dışlansın. Yeter artık” şeklinde konuştu.


İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2020-08-21 16:35:24

Teşekkürler...

Avatar
Sayid 2020-08-21 16:39:30

Helal olsun

Avatar
çorumlee 2020-08-24 08:25:43

değerli öğretmenlerimiz bu resimden sonra maskelerini çıkartıp orda oturup çay içtikleri resmi de paylaşsaydınız

Avatar
Ali 2020-08-21 18:08:57

Kesinlikle haklılar. Kimse kusura bakmasın. Kurallara uymayanlar çeksin cezasın. Oturmuşlar çay içiyorlar çoğuda belediyeci. Belediyede çoğu rahatsız, hasta olmuş.
Daha dikkatli olunması gerekir.