Nöbetçi Bakan ile sağlığı görüştüler

31 Mart 2021 Çarşamba 15:31
Nöbetçi Bakan ile sağlığı görüştüler

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, dün TBMM’de Nöbetçi Bakan olarak bulunan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin koca ile Çorum’un sağlık yatırımlarını görüştüler.
Milletvekili Ceylan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile pandemi süreci başta olmak üzere Çorum’da devam eden ve yapılması planlanan sağlık yatırımları hakkında istişarede bulunduklarını bildirdi.

Çorum’da yapılacak olan yeni yatırımlar hakkında Bakan Koca ile detaylı bir şekilde görüşme yaptıklarını anlatan Milletvekili Ceylan, Çorum’un sağlık yatırımlarında herhangi bir aksaklığın olmadığını, başta yeni yapılacak hastaneler olmak üzere tüm yatırımlarla ilgili sürecin planlandığı gibi devam ettiğini kaydetti.
Ceylan, dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde yürütülen başarılı çalışmalardan dolayı Bakan Fahrettin Koca nezdinde tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

SAĞLIK BAKANI KOCA DUYURMUŞTU

Bu arada Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, dün sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “DÜN BİR GÖREVİMİZ DAHA VARDI. Meclis Nöbetindeydik. Genel Kurulun çalıştığı Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri gerçekleşen bu uygulama bizleri vekillerimiz aracılığıyla da buluşturuyor. Nöbetimizde taleplerinizi iletmek üzere bizimle görüşen bütün vekillerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 31.03.2021 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Güldür Güldür 2021-03-31 16:20:04

Nobetçi bakan ne yav. Ne kadar komik bi durum. Düşünün milletvekili seçiliyosun, seçildiği parti %52 ile tek başına (küçük ortak ile) iktidar oluyor. Bakanlar ile milletvekilleri görüşemiyoruz diye şikayet ediyor. Sonra sırf iktidar milletvekilleri kendi bakanları ile görüşebilsin diye nöbetçi bakan bırakıyorlar meclise. Fıkra gibi resmen. Aceba bakanlar mecliste nöbet tutunca kaç saat ekders alıyor ????

Avatar
Şakamısınız 2021-03-31 19:14:09

Halihazırda işleyen donatımı ve tüm cihazları tam hastaneyi kapattınız ve çürümeye terk ettiniz.Hergün önünden geçen hemşerilerimiz kahroluyor.Pandemi döneminde bir hastaneye mahkum ettiniz Zemini ve yeri uygun olmayan yere dönemin belediye başkanı Muzaffer beyin tüm karşı çıkmalarına rağmen hastane yaptınız.Çorumda kışın yüksek bir yerden Çorumu izleyin lütfen.Çorumun işinin pasının dumanının nereye çöktüğünü görün.Hicbir mühendislik bilgisi olmayan birisi bile Hastanenin yeni yerinin yanlış olduğunu bilir.Peki neyapmalı

Avatar
Peki Neyapmalı 2021-03-31 19:29:09

İtiraz eden, doğruları söyleyen, şehri tanıyan yönetici ve kadroları tercih etmeli. Kendi istikbalini değil ÇORUMUN istikbalini önceleyen kadrolarla çalışmaktan bahsediyoruz.

Avatar
Cesur 2021-03-31 20:35:23

Sn Vekillerim Hst kimseye haber vermeden kaç defa gelip gezip vatandaşı dinlediniz 6 Ay önce Kanser Hastanesi temeli sttınız övünerek 3 ayda bitecek dediniz 6 ay oldu Temel Yok temel hiç gelip baktınız mı